Organizare nunta

De ce sa iti organizezi nunta pe timp de toamna?

nunta pe timp de toamna

In aceasta perioada de « cocooning », propice pentru realizarea celor mai frumoase visuri, ati decis sa va casatoriti pe timp de toamna?  Foarte bine, deoarece nuntile de toamna sunt cele mai frumoase. Iata si de ce.

Toamna este un anotimp absolut minunat care te va ajuta sa te bucuri de o nunta mult mai intimista. Te poti casatori in aer liber in cele mai magnifice cadre sau chiar sa organizezi nunta in aer liber daca vremea permite asta.

Atmosfera este mult mai intimista deoarece soarele merge la culcare mai repede si sala in care ai ales sa tii receptia va fi cel mai bine pusa in valoare de corpurile de iluminat. Imaginati-va cele mai calduroase culori ale toamnei, florile care cad, soarele merge mai repede la culcare si sala este foarte repede pusa cel mai bine in valoare.

In plus, invitatii sunt mult mai disponibili in aceasta perioada. Deci nu mai au nicio scuza atunci cand trebuie sa vina sa asiste la eveniment.

Specialistii in organizarea nuntii sunt mai disponibili si ofera reduceri de preturi. Poti rezerva deci sala la care ai visat de foarte multa vreme la un pret mai avantajos deci cu siguranta ca vei face unele economii.

Demersurile administrative sunt mai rapide. Primaria si biserica nu mai sunt atat de solicitate in aceasta perioada. Este deci mai usor sa rezervi o data care sa va convina. In mod evident, personalul administrativ nu este atat de ocupat in aceasta perioada deci demersurile vor fi mai rapide.

Culorile toamnei sunt absolut incredibile. Si se pot adauga nuntii de toamna cele mai frumoase accesorii precum pleduri calduroase, manusi, blanite, bolerouri si alte accesorii foarte frumoase. Iar pozele de nunta in natura, pe timp de toamna sunt absolut minunate. Iar mesele pot sa fie decorate cu mere, cu dovleci, cu frunze de toamna sau cu cele mai frumoase flori ale toamnei.

Cele mai frumoase compozitii florale. Fiecare anotimp are florile sale specifice. Toamna poti profita din plin de anemone, de dalii, de cyclamen si de cele mai frumoase frunze sau cea mai frumoasa verdeata care pot compune buchete magnifice. Iar florile sunt mult mai rezistente la temperaturile de toamna. Deci toate decoratiunile vor fi cele mai frumoase pana la sfarsitul zilei. Vor face parte cu siguranta din cele mai frumoase amintiri. Iar decoratiunile sunt si ele cele mai frumoase in nuante de bordo si de pastel.

Distribuie

Pe divaevents.ro vei gasi multe articole cu informatii utile si idei pline de inspiratie, care te vor ajuta sa-ti organizezi nunta asa cum ai visat!

Pin It