Organizare nunta

Cum iti alegi data nuntii in 4 etape cheie

Cum iti alegi data nuntii in 4 etape cheie

Alegerea datei in care veti spune marele Da reprezinta o etapa cheie in organizarea ceremoniei. Urmeaza sfaturile de mai jos pentru a afla cum iti alegi data nuntii in 4 etape cheie.

Odata inelul asezat pe degetul de la mana stanga, numaratoarea inversa incepe…inainte de a incepe orice organizare, nu uita de ce este mai important, alegera datei. Departe de a fi un detaliu, alegerea unei date potrivite, in functie de disponibilitati si in functie de perioada anului, gasirea unei date care sa convina tuturor se poate dovedi a fi o veritabila bataie de cap.

Alege o data cheie

Daca programul tau si cel al apropiatilor iti permite acest lucru, alege o data cheie in raport cu relatia ta. Prima intalnire, primul sarut, primul Te iubesc sau data in care te-a cerut de sotie…iata o serie de evenimente care ti-au marcat viata pentru totdeauna si pe care este posibil sa le onorezi, alegand cu grija data nuntii. Daca esti genul superstitios, poti alege o cifra norocoasa sau simbolica in cuplul tau.

Tine cont de anotimp

Chiar daca datele simbolice sunt importante, din ce in ce mai multe cupluri prefera sa isi aleaga data nuntii in functie de anotimp. Primavara si vara sunt anotimpurile favorite ale mirilor, nu doar datorita vremii frumoase ci si datorita numeroaselor posibilitati in ceea ce priveste organizarea receptiei.

Deoarece aproape toata lumea se casatoreste primavara sau vara este bine sa alegi data nuntii din timp. Nuntile in aer liber se bucura de un succes enorm in utima perioada. Toamna si iarna gasesti mai multe restaurante disponibile. Evident, cea mai buna zi pentru a te casatori este sambata deoarece duminica toata lumea se poate odihni. Dar si duminica este o optiune aleasa de un numar mare de cupluri. Chiar daca este mult mai usor sa gasesti o data disponibila in cursul saptamanii, putini sunt mirii care risca sa se casatoreasca in afara weekend-ului.

Fixeaza un buget

Din pacate, bugetul este un factor determinant in cadrul unei nunti. Chiar daca vara le ofera mirilor numeroase posibilitati, ramane cea mai costisitoare perioada a anului pentru a organiza o nunta. Daca vrei sa reduci costurile si sa te casatoresti vara, poti opta pentru o ceremonie mai intima.

In afara sezonului, in octombrie spre exemplu, se casatoresc destul de multe cupluri. Este optiune de luat in considerare, mai ieftina dar la fel de seducatoare. Numerosi sunt mirii care isi decoreaza sala in culorile toamnei si rezultatul este unul spectaculos.

Write A Comment

Pin It