Organizare nunta

Cum poti organiza o nunta in 5 etape?

Cum poti organiza o nunta in 5 etape

Planuiesti sa faci cel mai important pas din viata ta in viitorul apropiat? Sa organizezi un astfel de eveninent nu este deloc un lucru usor. Iata care sunt cele cinci etape de care sa tii cont pentru a te organiza mai usor.

Nuntile au nevoie cel mai adesea de un an intreg de organizare mai ales in ceea ce priveste rezervarea salii care are nevoie de anticipare. Unii aleg insa sa inceapa mai tarziu. Nu este un lucru gresit daca parcurg aceste etape.

Alege o data si un loc pentru eveniment. Prima data trebuie sa alegeti o data. Ai nevoie insa de o marja de siguranta pentru ca invitatii sa poata sa se organizeze. Nuntile de vineri sau de duminica pot sa fie o alegere buna daca zilele de sambata sunt toate ocupate.

Fa o lista cu invitati cat mai repede cu putinta. Odata ce data este aleasa nu ar mai trebui sa pierzi timpul si sa faci cat mai repede o lista cu invitati. Incepe cu cei mai apropiati din familie si cu prietenii, apoi cu cunostintele.

Alege cel mai bun look. Asigura-te de faptul ca atelierul de unde iti comanzi rochia poate sa livreze rochia visurilor tale la timp.

In ceea ce priveste machiajul si coafura, poti incepe sa mergi la probe pentru a vedea care ti se potrivesc mai bine. Poti alege un singur salon care sa se ocupe si de machiaj si de coafura. Nu uita inca ca look-ul trebuie sa fie in concordanta cu rochia si cu accesoriile alese.

Cea mai buna sursa de inspiratie – Pinterest sau Instagram. Iar pentru cele mai organizate dintre voi, Pinterest ofera posibilitatea de a crea numeroase tablouri in jurul acestei teme.
Aici poti gasi de asemenea si inspiratie pentru marturii.

Alege decoratiuni DIY. Decoratiunile de nunta necesita cel mai adesea cea mai multa atentie si minutiozitate. Poti alege insa decoratiunile DIY care se bazeaza pe obiectele reciclate si vintage. Nu ai cum sa dai gres.

Este un tip de decoratiune ideala pentru nuntile mai rapide deoarece te ajuta sa castigi o multime de timp. Dar in acelasi timp, personalizeaza de minune nunta. Iar imaginatia este singura limita.

Organizarea receptiei. Este unul din cele mai importante momente ale nuntii. Sunt momentele care vor ramane pentru totdeauna gravate in amintirea voastra si a invitatilor. Alege deci un specialist in organizarea de nunti care sa te ajute si sa te indrume in acest demers.

Distribuie

Pe divaevents.ro vei gasi multe articole cu informatii utile si idei pline de inspiratie, care te vor ajuta sa-ti organizezi nunta asa cum ai visat!

Pin It