Termeni si conditii

Ultima actualizare: iunie 2018

Termeni generali
Platforma divaevents.ro se supune si respecta toate legile in vigoare din Romania privind protectia datelor cu caracter personal. Folosirea acestei platforme implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

Ne rezervam dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent serviciile oferite prin intermediul site-ului divaevents.ro, cu sau fara o notificare prealabila.

Nu suntem raspunzatori legal fata de nici o persoana, fie fizica sau juridica pentru suspendarea sau intreruperea serviciilor oferite prin intermediul site-ului divaevents.ro.

Structura, continutul, serviciile oferite si conditiile de folosire se pot schimba in orice moment si devin valabile din momentul in care au fost facute publice si nu au caracter retroactiv.

Copyright
Toate fotografiile si textele de pe acest site ne apartin si sunt protejate de legea 8/1996 privind drepturile de autor si conexe, publicarea sau folosirea lor se face numai cu acordul proprietarului.

Iti publicam povestea gratis
Daca ai o poveste ce crezi ca ar trebui publicata, contacteaza-ne pe adresa [email protected] Povestea ta va fi publicata in pagina „Nunta mea” planificareanuntii si nu trebuie sa contina reclama.

Publicitate
Advertorialele au valabilitate lifetime pe divaevents.ro, cu garantia ca nu vor fi modificate sau sterse linkurile.

Puteti trimite intrebarile sau reclamatiile Dvs pe adresa de mail [email protected]

Pin It