Organizare nunta

Ghid de nunta – traditionala sau avangardista

Rochia de mireasa in 2018

Ghid de nunta – traditionala sau avangardista

Organizarea corecta a unei nunti, reprezinta cheia succesului si reducerea haosului. Organizatorul de nunta stie totul despre organizarea competenta a sarbatorii si este gata sa imparta ideile cu toti clientii sai.

Rochia de mireasa in 2018

Imaginea miresei in 2018 este eleganta si interesanta. Rochia este cu detalii translucide, cu spate elegant si decupaj in forma de V. Pentru schema de culori a rochiei de mireasa, poti alege nu numai alb, ci, de asemenea, nuante pastelate, cum ar fi crem, roz pal, albastru pastel, gri foarte deschis, etc. Rochia de nunta poate fi cumparata de la un designer renumit sau poate fi realizata pe comanda, folosind catalogul cu creatii originale sau folosind propriile tale idei.  In principal materialul acesteia este usor, aerisit,  pentru ca mireasa sa arata ca o zana buna in ziua celebrarii.

Ca o alternativa la standardele de nunta din industria modei, designerii de moda ofera mireselor un costum sau o rochie cu un top separat. Aceasta este o alegere excelenta pentru miresele indraznete si moderne, care iubesc moda cu noutatile ei si care de obicei sunt neobisnuite. Impreuna cu imaginea clasica a miresei, la moda ramane stilul Boho, cu usurinta si simplitatea rafinamentului in toate detaliile sale,  de la rochia de mireasa la accesorii si coafura.

Obiceiuri de nunta

In 2018, sunt la moda locatiile non-traditionale pentru nunta. Spune „nu” restaurantelor pretentioase si salii de banchet si da preferinta mai multor locuri in aer liber. O nunta in aer liber, poate fi chiar si sub cerul liber in gradina, pe gazonul unei case de la tara sau chiar intr-o poiana, precum si in zone neobisnuite, cum ar fi corturi amenajate, crame de vin si altele, care sunt deosebit de populare, si chiar chic si urbane. Nuntile din trecut erau dinamice, iar acum sunt formate moderne in variante distinse, in care accentul este pus pe libera circulatie a oaspetilor.

Dragostea pentru natura

Dragostea pentru natura

Asa cum a fost mentionat mai devreme, in 2018,  locurile trendy pentru o nunta nu sunt restaurantele si cafenelele, ci un spatiu in aer liber, in special, in frumoasele gradini si peluze. Desigur, pentru astfel de nunti, sunt utilizate materiale si culori naturale, care pot fi grupate sub titlul „gradina romantica“ cu o mare de flori de gradina, mini-copaci si multe alte decoruri moderne si naturale. Pentru schema de culori a nuntii in aer liber,  trebuie sa alegi nuantele naturale, cum ar fi alb, bej, maro, verde, albastru, roz, etc., toate culorile asociate naturii: frunzis, pamant, flori, apa etc.

Masa familiala pentru oaspeti

In 2018, se reintoarce moda unei singure mese  pentru nunta, care va reuni toti invitatii, iar noii tineri casatoriti,  se vor apropia asa cum se cuvine de rudele si prietenii lor. Daca exista o multime de oaspeti, este posibil sa se acorde prioritate unui numar de doua mese lungi plasate paralel una fata de cealalta. Acest aranjament al meselor, va ajuta la crearea unei atmosfere confortabile pentru nunta.

Bufet cu alimente originale

Moda include un bufet cu mancare neobisnuita pentru o nunta.

  • Cuiburi de branza cu diferite tipuri de branzeturi, miere, fructe si fructe de padure, nuci, masline etc. Nu uita sa pui un semn langa fiecare tip de branza, astfel incat oaspetii sa navigheze si sa aleaga produsul lor preferat. Gustul branzei va fi umbrit de vinuri scumpe.
  • Un bufet cu placinte de casa si produse de patiserie, vor fi apreciate atat de copii, cat si de adulti.
  • Bar cu bauturi racoritoare, un bar cu sampanie, whisky si vin sau un bar popular cu sampanie, o bautura spirtoasa si sucuri din fructe de padure, exotice sau fructe sezoniere, pentru cazul in care oaspetii vor dori sa-si pregateasca un cocktail.

Torturi de nunta si prajituri de casa

Prajiturile pentru nunta preparate acasa,  vor avea un real succes in 2018. Principalele decoratiuni pentru astfel de produse de cofetarie pot fi fructele si fructe de padure, flori proaspete si frunze. Ca umplutura, poti folosi gemuri, ciocolata, miere etc. Astfel de prajituri vor da triumful unei atmosfere deosebite si sufletesti.

Invitatiile de nunta

Invitatiile de nunta

Invitatiile de nunta, sunt foarte populare si sunt folosite de toti cei care isi organizeaza o nunta. Tendinta principala, in primul rand, este invitatia de nunta care uimeste cu frumusetea textului, scrisa ca si cum ar fi de mana.

Multimedia si cele mai noi tehnologii

Multimedia si noile tehnologii devin parte integranta a nuntilor moderne. Ce tehnologii si idei inovatoare pot fi folosite de noii soti pentru celebrarea nuntii lor in 2018, sunt urmatoarele:

  • Ecran LED, unde poti arata fotografii frumoase sau clipuri video cu Love Story.
  • Fotografii aeriene. Poti fotografia sarbatoarea nuntii folosind drone manipulate de un profesionist specializat.
  • Spectacol cu proiectii. Poti proiecta pe perete, podea sau tavan fotografii frumoase Love Story si monograma de nunta cu numele tinerilor casatoriti, precum si data nuntii, iar cartografierea 3D, cu proiectii volumetrice in jurul obiectelor, poate „revigora“ sala de nunta, aratand oaspetilor povestea de dragoste intr-un format neobisnuit.
  • Nunta intr-o noua tendinta. Pentru diferitele etape ale sarbatorii, se selecteaza arome speciale, care umplu sala si sporesc efectul a ceea ce se intampla. De exemplu, pentru atunci cand se mananca tortul, poti folosi mirosul de vanilie, pentru flori, mirosul de flori proaspete etc.

Exista diverse formate de nunta pentru fiecare gust, de la cea traditionala, la cea avangardista. Toata lumea are propriile sale preferinte. Decizia luata corect,  va ajuta ca nunta ta sa devina cea mai stralucita sarbatoare. Cand o petrecere de nunta are o tema, sarbatoarea insasi devine mult mai interesanta, frumoasa si memorabila.

Distribuie

Pe divaevents.ro vei gasi multe articole cu informatii utile si idei pline de inspiratie, care te vor ajuta sa-ti organizezi nunta asa cum ai visat!

Pin It