Nunta mea

Planificarea nuntii pas cu pas

planificarea nuntii

Atunci cand trebuie sa planifici o nunta trebuie sa ai in vedere toate aspectele care ti-ar putea asigura mult visata. Cu toate ca planificarea acesteia nu este deloc usoara trebuie sa te ingrijesti la anumite aspecte care te-ar putea ajuta sa ai parte de tot ce iti doresti.

O nunta trebuie planificata din timp astfel incat sa nu poti omite nimic. Totul trebuie sa fie extrem de bine aranjat ca sa nu ai parte de probleme in ziua nuntii. Specialistii spun ca o nunta trebuie sa fie planificata cu cel putin 6 luni inainte.

Cele mai importante aspecte de care trebuie sa te ocupi personal sunt:

Alegerea rochiei de mireasa
Daca vrei sa ai o rochie perfecta trebuie sa probezi cat mai multe astfel incat sa iei cea mai buna alegere. Rochia de mireasa este un produs esential care va fi in centrul atentie pe intregul eveniment.

Alegerea verighetelor
Trebuie sa alegeti modelele care va reprezinta cel mai mult. Pe piata sunt foarte multe produse de aceea alegerea va fi destul de grea.

Alegerea restaurantuluI
Pentru alegerea localului trebuie sa iei in calcul cel mai calitativ restaurant. Daca vrei sa ai parte de o nunta de vis atunci trebuie sa te asiguri ca invitatii tai vor avea suficient spatiu pentru a dansa si pentru a se simti bine. Meniul trebuie sa fie cat mai variat si mancarea sa fie clasica.

Realizarea listei cu invitati
Incepe sa faci o lista cu toti posibilii invitati cu cel putin un an inainte de eveniment. Este sa stii cate persoane sunt pentru ca in functie de asta o sa alegi localul si ceilalti furnizori.

Model invitatii
Invitatiile trebuie sa fie cat mai frumoase si sa va reprezinte.

Alegerea formatiei
Formatia care iti va canta la nunta este foarte importanta, in principal de ei depinde toata distractia. Trebuie sa alegi o formatie care sa iti creeze atmosfera mult dorita si de care invitatii tai sa se bucure.

Decorarea restaurantului
Decorarea cu aranjamentele florale pe care le doresti trebuie sa fie cat mai frumoase si potrivite cu decorul pe care doresti sa il creezi.

Alegerea tortului
Alege un tort care sa aiba un design reusit dar care sa fie gustos. Acesta este un element important la orice nunta.

Gheata carbonica si jocul de lumini
Aceste produse o sa va ajute sa aveti parte de un moment magic.

Alegerea fotografului
Trebuie sa ai parte de un fotograf cu experienta care sa iti mortalizeze toate momentele importante.

Distribuie

Pe divaevents.ro vei gasi multe articole cu informatii utile si idei pline de inspiratie, care te vor ajuta sa-ti organizezi nunta asa cum ai visat!

Pin It