Ceremonia nuntii

Cateva alternative la traditionalul orez de la biserica

alternative la traditionalul orez de la biserica

Lansarea orezului dupa ceremonia de la primarie este deja un obicei clasic. Si este un moment traditional de la orice tip de nunta. Si totusi, poti foarte bine sa inlocuiesti orezul traditional cu ceva mai modern pentru o nunta mai mult decat unica.

Descopera care sunt cele mai bune alternative citind acest articol.

Lansarea orezului la iesirea din primarie este o traditie ancestrala si pagana, care la origine consta in a ura prosperitate si fertilitate tinerilor casatoriti. Dar daca ti se pare un obicei depasit, iata care sunt cele mai elegante si mai moderne alternative.

Petalele de flori. Pentru o iesire din primarie sau din biserica parfumata si inflorita, alege petalele de flori. Petalele de flori sunt cele mai elegante si prezinta avantajul de a nu ramane in coafura frumoasa si eleganta a miresei sau a nasei.

Florile mici. Sunt similare optiunii precedente dar in acest caz, veti obtine un rezultat mai campenesc si mai wild. Florile mici un nuante vesele vor crea cea mai amuzanta atmosfera,

Semintele de lavanda. Lavanda are o aroma unica si atat de caracteristica, semintele de lavanda fiind cele care vor veni cu un plus de eleganta si de armonie la iesirea din primarie. Un alt avantaj- ca si in cazul florilor sau petalelor sunt biodegradabile.

Confettis. Pentru cea mai amuzanta si mai colorata nunta, sunt cea mai buna alegere. Si reprezinta o optiune din ce in ce mai aleasa in ultimii ani. Poti alege fie o singura culoare, fie confetti multicolore, in toate nuantele curcubeului.

Bubbles. Pentru cea mai vizuala si mai romantica iesire, apeleaza la celebrele bule de sapun. Sunt cele care ne vor duce cu gandul la copilarie, sunt cele mai romantice si cele mai delicate iar cei mici si cei mari vor fi deopotriva super incantati.

Baghetele cu panglici. Sunt cele mai originale, fara doar si poate. Sunt cele mai festive si cele mai colorate. Si pot sa fie realizate in cele mai personalizate modele si nuante.

Pompoanele. Sunt cele mai accesibile si mai originale de pe piata. Se pot gasi in supermarketuri sau mercerii sau le poti face chiar tu la tine acasa. Cei mici le adora pur si simplu si vor fi cei mai incantati cu siguranta.

Dar daca vrei sa ramai cat mai clasica si mai traditionala, poti alege tot orez, dar de aceasta data orezul colorat. Poti alege o singura nuanta sau mai multe de ce nu, pentru cel mai vesel rezultat.

Distribuie

Pe divaevents.ro vei gasi multe articole cu informatii utile si idei pline de inspiratie, care te vor ajuta sa-ti organizezi nunta asa cum ai visat!

Pin It