Invitatii nunta

Invitatii de nunta tendinte pentru 2021

Invitatii de nunta tendinte pentru 2021

Nou an, noi tendinte! Si papetaria, invitatiile de nunta mai precis, nu fac nici ele exceptie.

Este si natural, ca atunci cand ati decis sa va uniti pe viata, sa aveti drept prioritara gasirea rochiei de mireasa si a costumului de mire, a buchetului de mireasa si a verighetelor. Dar invitatiile de nunta nu trebuie nici ele sa fie neglijate, cele care reprezinta primul instrument de comunicare cu cei dragi.

Iti propunem deci in acest articol sa afli care sunt cele mai in voga modele de invitatii de nunta pentru anul 2021.

Montaj foto geometric

Cea mai buna modalitate de a-ti personaliza invitatiile de nunta? O poza, bineinteles. Folosind pentru invitatia de nunta o poza cu voi, cu cel mai frumos cuplu, vei obtine invitatii cu adevarat unice. Este foarte in tendinte deci montajul foto cu poze inserate in triunghi, in cerc sau in mai multe patrate. Pe post de ornamente, detaliile aurii sau aramii sunt si ele cele mai in voga.

Jocurile de transparenta si suprapunerile de materiale. La fel ca si rochiile de mireasa, invitatiile de nunta sunt si ele cele mai originale in noul an. Cele mai frumoase invitatii de nunta sunt cele care au jocuri de transparenta si suprapuneri de materiale. Si intr-un spirit foarte design si foarte minimalist, unii pot alege invitatiile transparente ornate doar cu litere aurii.

Invitatiile din plexiglas

Un lucru e sigur- invitatiile de nunta din plexiglas transparent sunt cele mai in voga in 2021. Iar daca mai adaugi si un magnet pe spate pentru ca invitatia sa se poata agata mai apoi pe frigider si mai bine.

Invitatiile in plic cu sigiliu din ceara. Nu, nu sunt demodate, ci sunt chiar foarte la moda si foarte elegante. Mai ales daca le alegi pe cele in nuante de negru inchis sau gri foarte inchis.

Invitatiile de nunta pictate

Sunt cele mai originale si cele mai plastice, de asemenea. Poti alege cele mai frumoase teme cu ajutorul lor- tema campeneasca, florala, acvatica si iti poti lasa imaginatia sa zburde.

Scrisul caligrafic in nuante de auriu este si el foarte in voga. Modelele acestea de invitatii de nunta sunt cel mai elegante, sunt cele mai sic si cele mai delicate, mai ales daca le alegi in nuante de roz. Dar si cele in nuante de albastru pastel, de negru sau de maro.

Invitatiile de nunta simple

Less is more- o tendinta este foarte in voga in acest nou sezon. Deci invitatiile de nunta minimaliste sunt cele mai in voga. cu cat mai simplu, cu atat mai bine.

Distribuie

Pe divaevents.ro vei gasi multe articole cu informatii utile si idei pline de inspiratie, care te vor ajuta sa-ti organizezi nunta asa cum ai visat!

Pin It