Nunta mea

Tendinte de nunta pentru anul 2021

Tendinte de nunta pentru anul 2021

2021 este anul vostru, anul in care veti rosti marele DA? Descopera care sunt tendintele de nunta pentru anul 2021 pentru a face din cea mai importanta zi din viata o amintire memorabilia.

2020 a fost un an dificil pentru cuplurile logodite. Daca unii au reusit sa faca macar cununia civila, sa isi spuna Da pentru toata viata, altii nu au fost la fel de norocosi, au fost nevoiti sa isi amane nunta. Drept urmare, 2021 se anunta un an bogat in nunti. Cum vor fi nuntile in 2021? Esti curios sa afli?

Casatoria in timpul saptamanii. Datorita numarului mare de nunti amanate in 2020, anul 2021 va fi unul aglomerat in ceremonii. Drept urmare, in loc sa isi spuna Da intr-un weekend, cum se obisnuia, unii isi vor spune acest lucru Joia sau Vinerea. O diferenta care se poate dovedi a fi avantajoasa din punct de vedere financiar.

Corturi si ghirlande. In 2021 nunta se va organiza la exterior. Corturi, mobilier exterior dar si ghirlande luminoase…decoratiunile se adapteaza mediului pentru a asigura o zi unica.

Culori naturale. In 2021 nunta se vrea a fi una simpla, culorile vor fi naturale, pline de blandete. Culoarea vedeta a anului este roz vechi, culoare care vine sa ilumineze decoratiunile, la fel ca si rozul pudrat, bejul, verdele menta sau verdele brad. Sunt insotite de nuante mai vii precum terracotta sau galben.

Florile uscate. Uita de buchetul de flori proaspete, in 2021 florile uscate sunt in tendinte. Imposibil sa nu le alegi pentru decor sau pentru buchetul de mireasa.

Tortul miresei se vrea a fi minimalist. Mai putine etaje insa mai multa originalitate. Tortul miresei se vrea, in 2021 a fi sobru si artistic, cu savori mai exotice.

Rochia de mireasa scurta. Uita de rochia de mireasa impozanta, in care abia reusesti sa faci cativa pasi. In 2021 simplitatea este cuvantul de ordine. Rochia de mireasa este mai scurta insa la fel de eleganta.

Tinute minimaliste. De la croiala la material, tinutele pentru nunta vor fi mai minimaliste in 2021. Mirele va opta pentru un costum epurat, mireasa va opta pentru o rochie scurta sau pentru una stramta pe corp, se va miza mai mult pe design decat pe volum.

Pantofii miresei. Pantofii de mireasa reprezinta o declaratie de personalitate. Poti alege o pereche de pantofi de mireasa mai speciali, intr-o nuanta diferita de clasicul alb. Ce zici de galben?

Write A Comment

Pin It