Nunta mea

Etape in organizarea unei nunti

organizare nunta

Ati decis sa va casatoriti si sunteti in punctul in care strangeti informatii si studiati piata? Perfect, acest articol este pentru voi si cu siguranta va va ajuta sa luati deciziile potrivite, nu uitati organizarea este cheia unei nunti reusite.

Organizarea unei nunti nu este tocamai usoara mai ales daca sunteti lipsiti de experienta si presupune sa punei la punct numeroase detalii cu mult timp inainte, cu cel putin 1 an inainte de nunta.

Vom vorbi despre ce trebuie facut la nunta ta, sunt informatii pe care alte cupluri le-au impartasit din experienta lor.

Bugetul de nunta

Stabiliti bugetul de nunta, realist pe banii pe care va bazati. De la buget incepe totul, stiind de ce bani dispuneti veti stii ce formatie sa contactati, ce local sa alegeti, ce fotograf, etc.

Data nuntii

Asadar dupa buget, totul incepe de la data nuntii. Imediat ce ai bugetul si ati fixat data nuntii incepeti sa cautati furnizorii. Retineti un aspect important, daca este posibil organizati nunta cu mai mult de un an inainte, astfel veti avea posibilitatea de a urmarii ofertele furnizorilor. De exemplu, multi fotografi sau formatii, daca incheiati contract cu ei pentru anul viitor puteti beneficia de reducere.

Legat de data nuntii, tineti cont de calendarul pentru anul in care va avea nunta, astfel nu riscati sa alegeti data nuntii intr-o zi de post sau in alte zile in care nu se fac ceremonii religioase.

Iata calendarul ortodox cu datele in care se pot organiza nunti:

Nunti in 2020

Cand se fac nunti in 2020

Nunti in 2021

Cand se fac nunti in 2021

Nunti in 2022

Cand se fac nunti in 2022

Sursa: www.candsefacnunti.ro

Lista de invitati

Incepeti din timp sa faceti lista de inviati pentru a stii ce local alegeti, sau alti furnizori de nunta pentru care numerul de inviatti este important. Incepeti de la rude si prieteni apropiati, apoi colegi si restul.

organizare nunta

Locatia

Vanatoarea de furnizori continua cu alegerea locatiei. Incepeti prin a va gandi care sunt localurile care va plac sau care mai aprope de biserica unde va avea loc cununia religioasa, asa va fi accesibil pentru toata lumea. Un alt criteriu important este numarul de invitati, alegeti localul si in functie de asta.

Muzica

Muzica este un element cheie, indiferent daca alegeti formatie sau DJ, trebuie sa faceti o alegere buna pentru ca de asta depinde in mod direct atmosfera la nunta.

Fotograf / videograf

Daca tot planuiti un eveniment care sa fie perfect, aveti grija ca el sa ramana imortalizat de o echipa de profesionisti. Da bugetul permite puteti opta si pentru o cabina foto.

Mai raman elementele de decor, invitatiile si marturiile, pentru ele nu este imortant sa contactati furnizorii cu foarte mult timp inainte. De exemplu cu 6 luni inainte de nunta este suficient.

Distribuie

Pe divaevents.ro vei gasi multe articole cu informatii utile si idei pline de inspiratie, care te vor ajuta sa-ti organizezi nunta asa cum ai visat!

Write A Comment

Pin It