Machiaj de mireasa

Sfaturi pentru machiajul de mireasa

machiaj de mireasa

O nunta este unul dintre cele mai solemne evenimente din viata unei fete, iar multe viseaza la aceasta zi inca din copilarie. Fiecare mireasa vrea sa arate frumos in aceasta zi speciala. Alegerea rochiei, organizarea nuntii, distractia fascinanta a oaspetilor, totul trebuie sa fie perfect. Aceasta este nunta ta si trebuie sa te bucuri de orice moment al ei. In primul rand trebuie sa te odihnesti. Fii bine odihnita pentru nunta, urmand urmatoarele sfaturi:

Gaseste un artist bun pentru machiaj. Sunt fete care pot sa isi faca singure machiajul intr-o zi atat de importanta. Dar pentru un astfel de eveniment este mai bine sa gasesti un maestru profesionist care sa iti faca un machiaj profesional de mireasa. Daca ai deja un make-up artist de nunta, trebuie sa faci o repetitie a machiajului si a intregii imagini.

Sfaturi pentru machiajul de mireasa

Acest lucru este necesar pentru a te asigura ca machiajul se potriveste cu rochia si coafura de nunta. La repetitie, poti face intotdeauna ajustari ale machiajului. Pentru un make up de nunta, trebuie sa faci o lista cu produsele pe care le vei folosi in prealabil, pentru a evita stresul de ultim moment. Lista trebuie initial sa fie compusa din produse cosmetice de baza si apoi sa fie completata cu cele mai putin importante.

Alegerea tonului pentru fata

Principalele produse din lista, sunt baza de machiaj si fondul de ten. Este important sa alegi o baza de machiaj care dureaza mult timp pe piele si este perfecta pentru a face fotografii. Nu lua remedii tonale conventionale cu SPF. Aceste fonduri nu sunt potrivite pentru o zi atat de solemna. Nu uita ca vei fi in lumina reflectoarelor, iar fondul de ten trebuie sa fie o marca profesionala, fara SPF. Alegerea culorii bazei tonale si a fondului de ten, inseamna un ton care trebuie sa se potriveasca cu nuanta pielii gatului. Daca exista o diferenta de culoarea intre fata si gat, aceasta imagine va arata nefireasca.

Distribuie

Pe divaevents.ro vei gasi multe articole cu informatii utile si idei pline de inspiratie, care te vor ajuta sa-ti organizezi nunta asa cum ai visat!

Pin It