Machiaj de mireasa

Machiaj pentru o mireasa la moda

Machiaj pentru o mireasa la moda

Seducator sau restrans, jucaus sau extravagant, machiajul miresei este literalmente abundent cu oportunitati care pot fi usor implementate. Potrivit stilistilor de make-up, in machiajul de nunta pentru o mireasa moderna, anul acesta, nu vor exista schimbari drastice, putand vedea doar continuarea si consolidarea acelor tendinte care sunt deja prezente.

Pielea stralucitoare

Principala tendinta neconditionata, iubita de toti artistii de machiaj de top din lume, este stralucirea pielii. Daca inainte fetele cautau maturitatea, astazi la varf de popularitate este finisajul umed luminos, stralucitor, care ofera pielii un aspect sanatos, si, care nu este lipsit de frumusetea naturala. Insa, nu trebuie sa uiti de zona gatului si decolteului, mai ales daca stilul rochiei permite. In plus, in tendinta, pe pielea radianta, designerii podiumurilor de spectacole de nunta straine, insista pe un supliment de bronz usor.

Naturalete

La moda pentru o mireasa, este machiajul natural, deoarece confera pielii un aspect sanatos si accentueaza frumusetea naturala. Stilistii recomanda nuantele naturale de bej, piersic, ciocolata si blush proaspat in nuante de roz, care subliniaza frumusetea naturala.

machiaj de mireasa

Acest lucru nu poate sa nu-i multumeasca pe iubitorii noului make-up, care continua sa fie la inaltimea modei. Pentru imaginea de nunta poti profita de o cantitate mica de fard de obraz pe pometi, facand un accent bland pe buze. Si, desigur, culoarea preferata a fetelor este roz. La moda, in 2018 sunt toate nuantele de roz si peste tot: pe pometi, buze, pleoape. O nuanta roz subliniaza perfect frumusetea unei tinere mirese.

Textura metalica

In acest sezon, nuantele metalice si texturile sclipitoare au devenit si mai relevante. Dar este important sa stii ca acestea trebuie sa fie cat se poate de contrastante cu nuanta naturala a ochilor. Miresele cu ochi albastri trebuie sa acorde atentie nuantelor de bronz, maro celor cu ochi verzi, iar celor cu ochi caprui, culorilor trendy, lila sau cu tenta de magenta. Nu se aplica neaparat pe intreaga pleoapa, ci te poti concentra pe centru, pe pleoapa inferioara sau pe coltul exterior al ochiului.

Distribuie

Pe divaevents.ro vei gasi multe articole cu informatii utile si idei pline de inspiratie, care te vor ajuta sa-ti organizezi nunta asa cum ai visat!

Write A Comment

Pin It