Nunta mea

Magia cererii in Casatorie

Magia cererii in Casatorie

Cererea in casatorie este acel moment cand incepi sa visezi cu adevarat la o familie, este acel moment in care gandurile tale nu mai sunt doar pentru tine, ci pentru voi doi. Noi fetele din acel moment incepem sa ne gandim la flori, rochii, fluturi si alte matasuri.

Pentru ca se apropie sarbatorile si Craciunul sau revelionul sunt deobicei momentele ideale pentru o cerere in casatorie, m-am gandit sa va vorbesc astazi despre momentul magic in care el se asaza in genunchi si ii cere mana celei pe care o iubeste mai presus de orice.

O cerere in casatorie la masa de Craciun, alaturi de intreaga familie face din acest moment unic un prilej in plus de sarbatoare. Cu toti cei dragi alaturi bucurandu-se pentru voi si sustinandu-va in tot ceea ce va doriti sa realizati ca o famile, acesta cerere in casatorie nu va fi decat primul pas spre o mare de fericire in doi, avandu-va alaturi fiintele dragi, familia.

Pe de alta parte nici noaptea dintre ani nu este este un moment mai putin potrivit pentru o cerere in casatorie. In mijlocul distractiei, inconjurati de prieteni si voie buna, cu un pahar de sampanie in mana totul va veni de la sine. Anul cel nou va incepe cu noi perspective, cu planuri noi de viitor si cu visuri marete catre o nunta de vis.

Daca va petreceti sarbatorile de iarna in vacanta la munte lucrurile devin din ce in ce mai frumoase. Ce poate fi mai minunat decat o cerere in casatorie in mijlocul naturii, alaturi de familie sau prieteni, pe partie sau in fata focului care trosneste in semineu la cabana. Asa o cerere in casatorie nu se uita niciodata, va ramane pentru totdeauna amintire superba in sufletele voastre.

Indiferent de locatia si de momentul cererii in casatorie sunt absolut convinsa ca daca veti avea norocul sa fiti cerute in aceasta perioada magica veti petrece sarbatori de vis, fericite si pline de dorinte noi. Cam asta este si ce va doresc pentru aceasta perioada. Va doresc fericire, vise implinite, ambitii noi, succes si multe, multe realizari!

Distribuie

Pe divaevents.ro vei gasi multe articole cu informatii utile si idei pline de inspiratie, care te vor ajuta sa-ti organizezi nunta asa cum ai visat!

Write A Comment

Pin It