Nunta mea

Destinatii romantice pentru luna de miere

luna de miere

Destinatii romantice pentru luna de miere

Sezonul de nunta a fost inaugurat, iar acum este cel mai fierbinte moment pentru a pleca in luna de miere. Cele mai bine cotate si cele mai bune locuri in care sa mergi in luna de miere, sunt urmatoarele:

praga

Praga

Daca grijile de nunta nu te-au epuizat intr-o asemenea masura incat sa stai la odihna in camera, poti sa asculti splashul valurilor, mergand la Praga. Orasul cu acoperisuri din tigla rosie este saturat de dragoste. Aici te poti plimba pe strazi stravechi, pietruite, poti vizita celebra opera din Praga, poti sta la o masa de doua persoane, genunchi in genunchi cu noua ta ta sotie, sorbind o bere reala ceha. Merita sa dai mai mult timp vizitarii obiectivelor turistice, si, bineinteles, sa te saruti pe podul indragostitilor.

grecia

Grecia

O optiune castigatoare pentru o luna de miere, este o excursie la una din statiunile grecesti. Fiecare dintre numeroasele insule ale acestei tari, este unica in felul sau propriu, fie ca este un Corfu inecat de verdeata, cosmopolitul Mykonos sau micuta Hydra confortabila. Pentru o suma adecvata, poti alege un hotel minunat si te poti bucura de inceputul vietii de familie in acest paradis.

cipru

Cipru

Insula Cipru din Marea Mediterana, este renumita pentru climatul sau minunat, avand o populatie nativa prietenoasa si simpatica, nisip curat si nuante uimitoare de apa. O excursie in Cipru promite sa transformi prima vacanta de familie intr-o aventura de neuitat. Daca esti plin de energie si stare de distractie spumanta, atunci poti continua sa mergi pana in statiunea Ayia Napa. Insa, dimpotriva, daca tot ce iti place acum este relaxarea si singuratatea, poti da prioritate oraselor situate pe coasta sudica a Ciprului, Larnaka sau Protaras. Aici, gasesti conditii excelente pentru scufundari, preparate din bucataria locala originala si vinuri cipriote parfumate, precum si atractii unice care iti vor oferi amintiri pentru o viata.

spania

Spania

Spania, din cauza pozitiei sale geografice intre Oceanul Atlantic si Marea Mediterana este gata sa ofere o variata si plina de culoare luna de miere, cu preferinte diferite. Pulsatorie, activa, mereu in asteptarea tinerilor casatoriti, Costa Brava, Costa Blanca, Costa del Sol, iti pot oferi distractie meditativa. De asemenea, nu uita de Insulele Baleare si Canare. In general, o astfel de serie de statiuni de prima clasa garanteaza o alegere exhaustiva a hotelurilor pentru fiecare gust si punga. Indiferent de categoria de pret pe care o alegi, infrastructura si calitatea serviciilor vor fi invariabil la un nivel ridicat.

Distribuie

Pe divaevents.ro vei gasi multe articole cu informatii utile si idei pline de inspiratie, care te vor ajuta sa-ti organizezi nunta asa cum ai visat!

Write A Comment

Pin It