Luna de miere

Luna de miere in Grecia

Thassos

Vin in intampinarea voastra cu cateva idei pentru locul in care v-ati putea petrece luna de miere, sau mai degraba saptamana de miere. Din pacate in zilele noastre timpul nu ne prea permite mai mult de o saptamana de relaxare dupa marele eveniment, asa ca ne multumim cu 7-10 zile de destindere maxima intr-o zona frumoasa si continuam acasa sa ne indulcim reciproc.

Astazi va propun Grecia

Cu toate problemele care au fost anul acesta acolo se pare ca totusi tinuturile Elene au ramas preferatele romanilor din aceasta vara. Grecia ne ofera peisaje superbe, locuri minunate, intime, salbatice si romantice, de care ne putem aminti cu mare placere. Ea este impartita in doua, partea continental si cea insulara. Pentru savurarea unei saptamani de miere perfecte va recomand partea insulara, acolo veti gasi tot ce este mai frumos si mai inspirat pentru o vacanta reusita.

Am fost de doua ori in Grecia si ambele experiente au fost mai mult decat placute. Prima a fost in Thassos, o insula in marea Egee. Frumos linistit, asa cum ii sta bine unei atmosfere de insula sa fie. Marea seamana destul de mult cu Marea noastra Neagra, plaje cu nisip mai fin sau mai putin fin. Mancare specifica zonei cu mult peste si alte vietati marine, dar si specialitati pe baza de porc sau vita. Este o destinatie relativ aproape de casa care iti ofera liniste si buna dispozitie, care iti incarca bateriile foarte descarcate dupa un eveniment atat de important.

Lefkada

Lefkada insa este o insula situata in marea Ionica in vestul Greciei. O insula pe care fiecare om ar trebui sa ajunga macar o data in viata. Nu se poate descrie in cuvinte cata frumusete poate exista in acest loc absolut mirific. E drept ca distanta fata e casa este un pic mai mare, dar fiind in vacanta ne putem permite sa facem un efort in plus pentru a petrece o saptamana de vis pe acesta insula rupta din rai. Plajele sunt superbe, apa este limpede si albasta exact ca cea dintr-o piscina de lux, imprejmuita de stanci inalte care par a pazi frumusetea acestori locuri minunate.

Desigur nu doar aceste doua insule fac parte din arhipelagul Greciei. Sunt zone absolut minunate pe care nu le-am vazut inca, dar despre care am citit destul de mult. Insule pe care sunt sigura ca veti petrece o luna de miere de vis: Corfu, Creta, Zakynthos, Skiathos, sunt doar cateva dintre ele. Va recomand din suflet o luna de miere in Grecia, este o destinatie relativ apropiata de casa, cu locuri superbe si romantice, o destinatie care se poate incadra si intr-un buget redus.

Distribuie

Pe divaevents.ro vei gasi multe articole cu informatii utile si idei pline de inspiratie, care te vor ajuta sa-ti organizezi nunta asa cum ai visat!

Pin It