Nunta mea

Cum alegi destinatia pentru luna de miere

Cum alegi destinatia pentru luna de miere

Chiar daca nunta este visul oricarei mirese, oboseala si stresul acumulat cu organizarea marelui eveniment se vor resimti dupa ce totul se va fi terminat cu bine. Si cum altfel poti sa iti incarci cel mai bine bateriile altfel daca nu prin a evada alaturi de partenerul tau? Cea mai potrivita evadare dupa nunta este desigur luna de miere. Daca in nebunia cu organizarea nuntii alegerea destinatiei pentru luna de miere nu mai reprezinta o prioritate, venim in ajutorul tau cu o serie de recomandari pentru alegerea unei destinatii pentru luna de miere.

Tine cont de timpul avut la dispozitie

Chiar daca vorbim despre luna de miere, de cele mai multe ori timpul pentru aceasta perioada in doi a proaspatilor casatoriti este mai scurt decat o luna de zile. Tocmai de aceea, atunci cand vine vorba despre alegerea destinatiei pentru luna de miere este indicat sa tii cont de timpul avut la dispozitie. Daca ai doar cateva zile in care puteti evada impreuna, atunci este recomandat sa alegeti ceva unde puteti ajunge repede si sa va bucurati de destinatia respectiva. Daca in schimb ai la dispozitie multe saptamani, atunci puteti opta pentru un circuit la mii de kilometri distanta de casa pentru a descoperi chiar mai multe destinatii.

luna de miere

Aventura sau cultura? In natura sau in oras?

Odata ce ai stabilit cat va dura „luna de miere” trebuie sa alegi tipul de destinatie unde vei petrece aceasta perioada unica din viata unui cuplu de proaspat casatoriti. Daca va doriti o aventura in doi in locuri exotice, atunci cu siguranta aveti de unde alege, fie ca vorbim despre destinatii pe malul marii, fie ca vorbim despre destinatii montane. Pe de alta parte, daca sunteti un cuplu pasionat de cultura si istorie, atunci cu siguranta cea mai potrivita alegere o reprezinta orase pline de astfel de obiective.

Care este bugetul alocat?

Poate ca acest aspect este cel mai important si de acesta se tine cont si in alegerea celorlalte criterii atunci cand vorbim despre luna de miere. Pentru destinatii indepartate vei avea nevoie de un buget consistent, la fel ca si pentru o luna de miere de mai multe saptamani. In schimb, pentru destinatii mai apropiate sau pentru luna de miere de cateva zile, bugetul va fi mai mic.

Retine faptul ca cel mai important in luna de miere este sa va simtiti extraordinar si sa consolidati iubirea care va leaga.

Distribuie

Pe divaevents.ro vei gasi multe articole cu informatii utile si idei pline de inspiratie, care te vor ajuta sa-ti organizezi nunta asa cum ai visat!

Write A Comment

Pin It