Rochii de mireasa

Alegerea unei rochii pentru miresele plinute

Alegerea unei rochii pentru miresele plinute

Ansamblul de rochii de mireasa, prezentat pe podiumul de moda, poate fi numit in conditii de siguranta,  versatil si cuprinzator. Numeroase modele de imbracaminte rafinata, permit oricarei mirese sa arate in ziua nuntii, excelent si dragute. Cu toate acestea, atunci cand alegi o rochie, este foarte important sa tii cont de conformatia corpului si de volum. Miresele subtiri sunt foarte usoare,  pe ele, aratand bine orice tip de rochie. In privinta mireselor plinute, exista nuante, avand in vedere ca trebuie sa se asigure impotriva rezultatelor nesatisfacatoare.

Paleta de culori ale rochiilor de mireasa pentru doamnele pline

In mod ideal, rochiile de mireasa pentru fetele pline, trebuie sa fie in nuante de roz deschis, albastru sau tonuri de crem. Nu evita designerii clasici, care au demonstrat de mult ca albul nu te face mai plina. Tinuta trebuie sa sublinieze silueta, astfel incat ai nevoie sa adaugi o linie de rosu pe talie sau drapaje de  negru pe partile laterale, care sunt capabile sa reduca vizual volumul. Miresele indraznete pot purta  rosul, aceasta culoare fiind nu numai sic si sexy, ci si perfecta pentru imperfectiunile intregului trup. Trebuie doar sa stii ca materialul stralucitor si formele magnifice, sunt lucruri incompatibile.

rochii de mireasa pentru miresele plinute

Rochii de mireasa pentru fete plinute: alege un stil

O mireasa plinuta nu trebuie sa cumpere o rochie mulata pe corp, multistrat sau dreapta. Formele optime in aceasta situatie sunt:

  • Rochia trapez. Extinderea in jos permite concentrarea pe sanii frumosi.
  • Rochia sirena. Cea mai buna alegere pentru mirese cu un bust magnific si solduri proportionale. Stilul sirena arata foarte impresionant si, prin urmare, este reprezentat in aproape toate colectiile designerilor.
  • Rochie in stil grecesc. Accentul este pus si pe piept. Este de preferat pentru fetele cu soldurile inguste si picioarele groase imperfecte. Imbracamintea arata foarte eleganta, blanda si romantica.
  • A-Line. Este considerata o barca de salvare pentru miresele plinute, care sunt mandre de marimea bustului, dar complexate din cauza soldurilor prea pufoase. Versiunea extinsa este, de asemenea, optima daca mireasa in momentul nuntii este deja intr-o pozitie interesanta.
  • Rochia cu voal lung si luminos, poate ascunde perfect imperfectiunile corpului.
  • Rochia cu fund larg. Aceasta este alegerea fetelor plinute, dar feminine si minunate. Permite distragerea atentiei de la coapsele excesiv de pline, demonstrand frumusetea fustei.

Luand in considerare toate stilurile de mai sus, o frumoasa mireasa trebuie sa le incerce in mod personal, pentru ca numai astfel poate alege cea mai buna optiune.

Distribuie

Pe divaevents.ro vei gasi multe articole cu informatii utile si idei pline de inspiratie, care te vor ajuta sa-ti organizezi nunta asa cum ai visat!

Pin It