Rochii de mireasa

Rochiile de mireasă simple, drepte – “vedeta” din seara nunții tale

rochii de mireasa simple drepte
rochii de mireasa simple drepte

Ziua nunții reprezintă una dintre cele mai speciale ocazii din viața unui om. Se poate spune că mirele are mai puține griji, din punctul de vedere al procesului de alegere a vestimentației, însă atunci când vine vorba despre mireasă, această etapă poate fi foarte dificilă. De obicei, femeile sunt mai pretențioase, mai perfecționiste și mai critice cu propria persoană. Dacă și tu te afli în această situație, probabil ai simțit pe propria piele grija și stresul care vin cu tot acest proces.

Anul acesta se pare că ținutele simple sunt în trend în continuare. În cazul în care și tu ești adepta acestui stil, trebuie să te asiguri că alegi rochița visurilor tale, care te face să te simți specială și frumoasă. Unul dintre cele mai purtate ținute ale acestui sezon sunt modelele de rochii de mireasa simple drepte.

În ciuda designului simplu, astfel de rochițe pot avea un efect senzațional și te pot pune în centrul atenției la cel mai important eveniment din viața ta.

rochii de mireasa simple drepte
rochii de mireasa simple drepte

Rochii de mireasă simple, drepte – ținuta care dă frâu liber imaginației

Cele mai multe doamne abordează astfel de ținute pentru versatilitatea cu care pot fi acestea purtate. Pentru că au un design simplu, aceste articole vestimentare îți permit o accesorizare mai accentuată, care te va face să fii “în lumina reflectoarelor” toată noaptea.

Dacă îți dorești să porți un articol vestimentar de efect, care să impresioneze toți invitații, poți alege să adaugi rochiei detalii brodate, fie acestea pe bretele, pe corset sau chiar pe lungimea rochiei. În acest fel, vei ieși în evidență printr-un detaliu subtil, dar extrem de rafinat și de elegant, care exprimă feminitate.

De asemenea, poți opta pentru un model de rochii de mireasă simple, drepte, cu trenă detașabilă, model care se află în topul preferințelor mireselor de anul acesta. Practic, vei obține două rochițe într-una: în prima parte a zilei poți purta trena, care îți va garanta o ședință foto reușită, iar, seara, la petrecerea de la restaurant, poți purta rochia fară trenă, care va curge frumos pe trupul tău.

Essalian este atelierul de creație la care poți apela pentru realizarea ținutei mult visate. Echipa formată din oameni cu experiență în domeniu îți garantează că rezultatele vor fi pe măsura așteptărilor, astfel că, în ziua cea mare, vei avea parte de acel model de rochii de mireasă simple, drepte, pe care ți l-ai dorit dintotdeauna.

Odată ce îi contactezi, specialiștii îți vor asculta, cu mare atenție și interes, dorințele, preferințele și nevoile. De asemenea, atunci când este cazul, aceștia îți vor da sfaturi constructive, cu ajutorul cărora rochia creată să fie impecabilă.

Indiferent de ideile pe care le-ai avea, echipa Essalian le va transforma în realitate. Pentru a se asigura că în ziua evenimentului vei fi mulțumită în totalitate de rezultat, specialiștii vor face, pentru început, o schiță a ținutei, iar dacă aceasta este pe măsura așteptărilor, va începe procesul de realizare a modelului de rochii de mireasă simple drepte la care ai visat.

Rochița pe care doar în reviste ai văzut-o poate ajunge în garderoba ta. Lasă-te pe mâna specialiștilor și cu siguranță căsătoria ta va fi memorabilă!

 

 

Write A Comment

Pin It