Ceremonia nuntii

Tu știi cum să alegi mese şi scaune pentru petrecerea de nuntă?

decorated-hall-restaurant-wedding_8353-9837

Organizarea petrecerii de nuntă este o adevărată provocare pentru tinerii miri. Atenţia acestora este  focusată asupra meniului, a formației, a invitaţilor şi a ţinutei festive, aspecte care domină lista de preocupări.

Multe cupluri se focuseaza asupra părții gastronomice şi nu acordă atenţia cuvenită decorului, mai exact nu sunt inspiraţi în selectarea meselor, a scaunelor şi a  decoraţiunilor care, de fapt crează ambientul de basm atât de apreciat. Iată o serie de aspecte ce pot fi analizate de cei ce doresc să se  bucure de o petrecerea de nuntă memorabilă.

Dimensiunea localului

Primul şi cel mai important detaliu este dimensiunea localului. Dacă nunta se anunţă una restrânsă este indicat să vă orientaţi către o locaţie mică. În cazul în care estimaţi un număr mare de persoane să aveţi garanţia că localul selectat poate găzdui în cel mai plăcut mod şi oaspeţii neaşteptaţi.

Dacă ai trecut peste această etapă, nu ezita să analizezi cu mare atenție mobilierul pus la dispoziție. Cu siguranță, nu vă doriți ca ambientul din cea mai importantă zi să pară sărăcăcios sau trist. Alegeți localuri cu mese mari, care arată impecabil, care pot asigura confort ridicat oaspeţilor invitați. În cazul în care mesele sunt rotunde, să aveţi garanţia că numărul lor este suficient şi că acestea pot fi poziţionate fără să creeze senzaţie de prea plin. Dacă mesele sunt poziţionate în formă literei U să vă asiguraţi că toți oaspeții se pot mișca convenabil.

Nu ezitați să spuneți “da” locaţiilor care au scaune chiavari. Aceste corpuri de mobilier sunt excepționale, sunt versatile şi au design elegant care oferă un plus estetic localului. Alegerea de scaune chiavarii este importată, dacă vorbim de opțiunile de decorare dar şi de mobilitate. Scaunele de acest tip au design rafinat şi accentuează eleganța ambientului. Dacă vorbim de materiale, sunt realizate din materiale de foarte bună calitate care asigură rezistență şi fiabilitate.

Scaunele Chiavarii sunt acele piese care dau farmec când sunt bine amplasate. Pot fi folosite nedecorate sau îmbrăcate în huse speciale, dând un aer somptuos ambientului. Au avantajul că sunt ușoare şi au mobilitate ridicată, putând fi mutate cu lejeritate chiar de oaspeţii care cărora le place să se bucure de compania tuturor.

Mese,  scaune chiavari şi alte elemente decorative

Cum am precizat este indicat să acordaţi maximum de atenție tuturor corpurilor de mobilier integrată în salonul de petrecere. Atât mesele cât şi scaunele chiavarii selectate şi utilizate trebuie să fie impecabile, acestea dau nota primitoare încăperii. Fetele de mese şi decorațiunile sunt alte elemente ce nu trebuie trecute cu vederea. Dacă vorbim de petrecere de nuntă se impune utilizarea unor fețe de mese lungi, somptuoase. Acestea trebuie înnobilate cu elemente decorative adecvate. Sfeşnicele cu lumânări ce eliberează lumina difuză şi ornamentele florale rafinate sunt câteva accesorii care completează un decor inedit, deci merită să li se acorde încrederea pentru un decor perfect.

Poziționare perfectă a mobilierului

Un alt detaliu ce nu trebuie trecut de vederea de organizatori este poziționarea corectă a meselor şi a scaunelor. Piesele trebuie să fie amplasate la distanțe optime, astfel ca participanţii să nu se împiedice unii de alții. Invitaților trebuie să li se acorde spaţiu de desfăşurare suficient, aşa starea de bine se va instala garantat.

Cum se observa, detalii aparent minore, pot fi cheia petrecerilor de nuntă memorabile. Trebuie să ţinți seama că toate elementele sunt importante. Fie că vorbim de mese, scaune sau elemente decorative, acestea sunt piesele care dau personalitate locului  şi crează tema petrecerii.

 

Distribuie

Pe divaevents.ro vei gasi multe articole cu informatii utile si idei pline de inspiratie, care te vor ajuta sa-ti organizezi nunta asa cum ai visat!

Pin It