Recomandari

Tratament cu Dermapen

Atenție! Articol care îți poate schimba perspectiva despre frumusețe. În vreme ce „tenul perfect” este atât de dorit, ce-ai spune să îți îndrepți atenția către un ten sănătos? Filtrele de Instagram care uniformizează tenul, măresc buzele, ascund cearcănele, fondurile de ten cu acoperire mare, operațiile estetice au devenit un fel de „uniformă”, la care tot mai multe femei se raportează. Însă un chip frumos nu este totul. Personalitatea, umorul, mentalitatea te fac cine ești. Și în loc să cazi în capcana „măștilor”, care, la sfârșitul zilei te lasă cu probleme de încredere de sine, mai bine ai consulta medicul dermatolog și identifica opțiunile potrivite pentru tine, care îți pot reda luminozitatea tenului. O soluție inovatoare este procedura de rejuvenare a tenului cu Dermapen.

 

Tratament cu Dermapen: o inovație absolută

De la introducerea Dermapen în medicina estetică, în anul 2010, acest instrument de stimulare a colagenului și-a păstrat reputația ca fiind cel mai bun din industria micro-acelor. Iar noul Dermapen 4 promite a rescrie medicina estetică, reprezentând cea mai avansată tehnologie de a trata pielea cu micro-ace. Dermapen 4 poate crea milioane de canale fine, cu până la 104% mai rapid decât alte dispozitive cu micro-ace. În plus, aceste canale pot transporta mai mult cu până la 80% substanțe nutritive. De asemenea, Dermapen poate fi utilizat cu succes în orice zonă. Indiferent că este vorba de zone greu accesibile, cum ar fi cele din în jurul ochilor, gât, nas, decolteu sau de zone mai mari, cum ar fi abdomenul și picioarele, Dermapen acționează eficient și obține rezultate optime.

 

Beneficii Dermapen 4

Noul algoritm Dermapen 4 de tratare a tenului are caracteristici nemaivăzute până acum la orice stilou de microneedling de pe piață. După ani de cercetare și dezvoltare de către producătorii săi, Dermapen 4 promite precizie, viteză, precizie și siguranță ridicate. Poate rezolva o varietate de probleme ale pielii, inclusiv cicatrici post-acneice, cicatrice postarsură, vergeturi și cicatrici chirurgicale. În plus, Dermapen 4 promite să reducă porii, să îmbunătățească elasticitatea pielii și să redea aspectul tânăr al pielii într-o perioadă scurtă de timp. Toate acestea fără efecte secundare sau perioadă de recuperare. Dermapen 4 este instrumentul de înfrumusețare suprem, pe care ar trebui să-l aibă în arsenalul său orice profesionist din domeniul pielii și frumuseții!

 

Tratament cu Dermapen 4 la clinica Skinovate

La Skinovate, clinică de dermatologie estetică, patologică și intervențională, specialiștii efectuează o serie de proceduri pentru sănătatea și estetica pielii, de la antiaging și rejuvenare la remodelare.  Procedura de microneedling cu Dermapen 4 este una dintre acestea, vizând îmbunătățirea aspectului, a texturii și a calității generale a tenului, prin creșterea producției de colagen și elastină. Indiferent de problema cu care te confrunți, prima vizită la Skinovate îți va clarifica situația – de la amploarea problemei la opțiunile disponibile pentru a o trata. După numai câteva ședințe de tratament cu Dermapen 4, vei observa îmbunătățiri semnificative ale stării generale a pielii.

Tenul tău este unic, starea ta de bine este sacră. În loc să apelezi la trucuri efemere, focusează-te pe rezolvarea problemei de bază. Hidratarea tenului, adoptări sănătoase în stilul de viață și stimularea colagenului cu Dermapen 4 pot aduce strălucire, vitalitate și tonus pielii tale.

 

Distribuie
Pin It