Advertoriale

Încălțăminte la modă pentru bărbați în sezonul 2022-2023

Încălțăminte la modă pentru bărbați în sezonul 2022-2023

Pentru bărbați, alegerea încălțămintei pentru vremea rece devine întotdeauna o decizie serioasă, pentru că bărbaților le este mult mai dificil să aleagă o pereche de ghete sau pantofi eleganți de înaltă calitate, care nu numai că ar trebui să le încălzească picioarele în mod fiabil de frig, dar să fie și în concordanță cu tendințele actuale. În ciuda faptului că nu se pot aștepta decizii cardinale, se poate observa totuși tendința principală, clar vizibilă. Bărbații cu minte conservatoare care gravitează spre stilul clasic, vor fi încântați să afle că, în sezonul toamnă-iarnă, încălțămintea la modă arată mai interesantă și mai strălucitoare. Dacă vrei să te convingi, o poți vedea în catalogul magazinului online intrend.ro. Combinația de stil sportiv și clasic, practic și eleganță a devenit o tendință cheie. Pe lângă produsele tradiționale, sunt în tendințe și ghetele înalte originale. Designerii au încercat să diversifice ghetele la modă pentru bărbați, să îi facă mai atractivi în sezonul toamnă-iarnă 2022-2023, folosind trei stiluri extravagante – rock, punk rock și sport chic, prezentând produse bogat decorate cu nituri metalice în colecții.

Încălțăminte din piele naturală pentru bărbați

Există încă o cerere mare pentru texturi naturale de înaltă calitate, care să arate prezentabil și, în același timp, să reziste la sarcini grele și la temperaturi scăzute. Se preferă pielea naturală. Produsele din piele perforată ocupă aproape primul loc în popularitate printre pantofii proiectați pentru sezonul cald și uscat, și este mai bine să preferi piele de căprioară și nubuc până la vremea rece. Ghetele din piele combinată în diferite nuanțe, cu diverse inserții elegante pot fi găsite pe site-ul https://intrend.ro/.  În tendință sunt și modelele din piele artificială de înaltă calitate, vopsite în imprimeuri animal. Astfel de ghete arată foarte impresionant, dar sunt de câteva ori mai ieftine decât pielea naturală. Interiorul ghetelor de iarnă, de regulă, este din blană artificială sau naturală, iar modelele de toamnă sunt acoperite cu căptușeală moale în interior. Talpa ghetelor este realizată și în funcție de sezon. Iarna ghetele sunt cu talpa groasă, iar în demi-sezon au talpa mai subţire.

Schema de culori și modele elegante

În ceea ce privește schema de culori, nu numai culorile tradiționale alb-negru sunt relevante, ci și nuanțe luminoase, saturate, cum ar fi: muştar, verde închis, albastru, burgundia, ciocolată. Trebuie amintit că, cu cât culoarea pantofilor este mai strălucitoare, cu atât este mai dificil să faci aspectul final. De aceea, cele mai comune sunt clasicele ghete negre și maro. Nu uita că există modele cu finisaj combinat de culori. Și, există o mulțime din care să alegi, în magazinul online intrend.ro. Pantofii și accesoriile pentru bărbați cu o textură fină din piele sunt unele dintre cele mai simple modalități de a obține un aspect scump și luxos. În fiecare sezon, designerii găsesc un loc pentru variații de pantofi din piele. În sezonul de iarnă 2022-2023, tendința pentru pielea naturală a preluat conducerea, ceea ce îți va permite să adaugi șic și originalitate accentuată, colecțiilor de pantofi eleganți.

 

 

Write A Comment

Pin It