Organizare nunta

Idei pentru o nuntă unică

idei nunta unica

Cu siguranță fiecare cuplu își dorește ca ziua nunții lor să fie unică și să rămână în memoria fiecărui invitat ca o amintire plăcută. Astfel, de la decorațiuni precum cele văzute pe Pinterest, până la o cabină foto amplasată într-un photo corner deosebit, ideile unice pentru nunți sunt cele care lasă impresii de durată. Dar cum decizi ce detalii personalizate să incluzi și cum le pui in aplicare? Cel mai bun mod de a avea o nuntă unică este să o faceți în așa fel încât să vă reprezinte cât mai mult pe voi și povestea voastră.

Vă puteți gândi la ceea ce vă reprezintă ca și cuplu. Luați în considerare modul în care v-ați cunoscut, cum v-ați logodit și care au fost momentele importante din relația voastră. Interesele comune, călătoriile și istoriile familiei servesc, de asemenea, ca surse minunate de inspirație. În al doilea rând, nu uitați să vă luați în considerare oaspeții! Confortul oaspeților este de asemenea foarte important.

În continuare am pregătit câteva idei care v-ar putea ajuta să aveți parte de o nuntă deosebită.

• Buchet de mireasă minimalist

Un buchet de mireasă minimalist este chic și elegant în același timp și poate transmite stilul modern al unei mirese mai mult decât o poate face un buchet mare și încărcat.

• Cereți părerea invitaților pentru muzică

Puteți ruga invitații să vă comunice prin SMS sau e-amil care sunt melodiile lor preferate. Notați cererile invitaților și discutați cu DJ-ul sau formația aleasă de voi să incliudă o varietate de genuri muzicale de care oaspeții se pot bucura.

• O pată de culoare

Ai nevoie de o pată de culoare care să se asorteze cu ținuta de mireasă? Uită de jartiera tradițională sau alte bijuterii. Poți alege o fetiță drăguță pe care să o îmbraci într-o rochiță roz sau albastră care pe cap să poarte o coroniță cu flori. În plus, fetița poate avea în mână un coșuleț cu petale de flori pe care să le împrăștie în urma ta.

• Tort personalizat

Puteți completa tortul clasic de nuntă cu diferite accente sau accesorii care să se potrivească cu tematica nunții voastre. De exemplu, pentru o nuntă pe plajă, puteți merge pe ideea de a-l accesoriza cu un flamingo.

• Neonul nu dezamăgește niciodată!

Nu se poate nega farmecul unui panou de lemn sau eleganța unui panou oglindit, dar toată lumea are așa ceva la nuntă. Optează pentru ceva creativ care să reflecte tema ta, cum ar fi un semn de neon distractiv, cu un slogan dulce centrat pe dragoste. Pentru recepție, luați în considerare încorporarea unui semn de neon cu un mesaj de nuntă care poate fi folosit chiar și ca fundal de cabină foto.

• Delicii locale

Dacă nunta voastră v-a avea loc departe de locul în care ați crescut, puteți amenaja un colț special amenajat cu delicii locale care pot fi degustate de către invitați.

• Prăjiturele personalizate

Puteți asorta chiar și prăjiturile cu decorul vostru de nuntă. Sau, puteți include în candy bar prajiturele in formă de cifre care să reprezinte data nunții, pentru a da o nota personală.

• Personalizați băuturile

Comandați etichete personalizate pentru vin și apă pentru a vă pune propria ștampilă. De asemenea, puteți comanda mini sticluțe de șampanie gravate pe care să le oferiți ca mărturii.

• Închiriați o cabină foto

Amintirile cu care rămâneți atât voi cât și invitații de la nunta voastră, sunt cele mai importante. Puteți închiria o cabină foto nuntă, care pe lângă amintirile fotografice cu care se vor alege invitații, aceștia vor avea parte si de multă distracție. O cabină foto vă poate ajuta să vă personalizați evenimentul, deoarece puteți discuta cu furnizorul ales să vă creeze o gafică personalizată care să se asorteze cu tematica nunții.

Write A Comment

Pin It