Advertoriale

Iată ce oje semipermanente vor fi în tendințe în anul 2023!

Iată ce oje semipermanente vor fi în tendințe în anul 2023!
oje semipermanente

În anul 2023, fii bine-venită în Magentaverse, universul propus de renumita companie Pantone, cea care dă la fiecare început de an startul către o nouă dimensiune a culorilor. Se pare că în tendințele lui 2023 vor sta la loc de cinste tonurile senzaționale de roșu, purpuriu și roz, pentru a crea cele mai captivante ținute de până acum. Forța emanată de aceste familii de culori va susține impecabil femeile puternice, cărora nu le este teamă să iasă în evidență prin intermediul unor accesorii, vestimentații sau oje semipermanente în aceste nuanțe exuberante.

După cum poți remarca, cuvântul de ordine pentru anul viitor este puterea, așa că dacă vrei să te aliniezi trendului, va trebui să experimentezi mai mult această latură a personalității tale. „Viva Magenta” este curajoasă și neînfricată, o culoare pulsatorie a cărei expansivitate promovează atitudinea veselă și optimistă, atât de necesară pentru a scrie o poveste autentică de succes. Așadar, începe o nouă filă din an purtând oje semipermanente din gama nuanțelor intense.

Exuberanța cromatică și puterea de a-ți îndeplini visurile

Dacă până acum te-ai obișnuit cu naturalețea tonurilor de roșu corai sau roz lila, nu îți va fi deloc greu să te apropii de tonurile de roșu purpuriu. Experiența va fi, garantat, una fantastică care te va introduce într-o lume încărcată de culoare, ce emană un vibe excelent. Cu resurse sporite de motivație și inspirație, vei da startul unui nou început în forță. Profită deci de propunerile designerilor și transformă-ți cu mult curaj orice vis în realitate, având puterea culorilor de partea ta.

În ultimii ani, din cauza situației tulburi pe care o traversează întreaga omenire, artiștii din domeniul înfrumusețării au vrut să aducă un strop din bucuria spectrului cromatic la îndemâna tuturor, prin intermediul celor mai inspiraționale culori. Nuanțele de roz, verde, portocaliu, roșu, auriu sau turcoaz au fost avansate la rang de mesageri ai fericirii. Oje semipermanente din cele mai pigmentate și strălucitoare s-au făcut astfel remarcate pentru a aduce mai mult entuziasm și forță în viața de zi cu zi. Ținutele monotone au fost înlocuite treptat de cele vibrante, atrăgând odată cu ele chiar și interesul iubitoarelor stilului discret. Astfel, un lucru a devenit cert: nu ai cum să reziști în fața tentației culorilor!

Iată ce oje semipermanente vor fi în tendințe în anul 2023!
oje semipermanente

Produse profesionale pentru arta pe unghii

În acest an, ai la dispoziție oje semipermanente cu totul speciale, care te vor ajuta să ieși din anonimat și să abordezi un stil elevat, cu tonuri joviale. Gama super pigmentată este perfectă pentru această misiune. Având calități excepționale care se adreseză îndeosebi profesioniștilor, produsele din această categorie răspund în totalitate cerințelor actuale ce vizează rezistența îndelungată și aspectul impecabil.

Datorită caracteristicilor superioare, se pot aplica atât pe unghiile naturale, cât și pe cele false, fără a fi necesară pilirea unghiilor. Formula nouă, foarte pigmentată și textura densă le clasează în topul celor mai îndrăgite articole utilizate în tehnicile de manichiură semipermanentă. Apelează la acestea în orice situație și vei avea garanția că aspectul tău este fără cusur.

Din sarabanda culorilor nu puteau să lipsească în 2023 nici nuanțele de oje semipermanente reflectorizante sau cu glitter. În portocaliu și fucsia sau argintiu, violet și grena, aspectul ultra paietat al acestora te va cuceri de la prima utilizare. Include-le în ritualul de înfrumusețare a unghiilor și vei atrage ca un magnet toate privirile!

Write A Comment

Pin It