Formatii nunta

Formatii nunta din Bucuresti pentru o nunta speciala

Formatii nunta din Bucuresti pentru o nunta speciala

Cel  mai emotionant moment din viata noastra este nunta. Aceste eveniment implica multa bataie de cap, stres, dar si bucurie. Cand vezi ca totul este asa cum ti-ai dorit si ti-ai imaginat poate inca din copilarie,nu poti decat sa fii fericita.In ultimul timp, in afara de respectarea ceremonialului de nunta, fiecare doreste sa aduca un plus de originalitate. In acest articol, ma voi referi la cateva idei originale,dar in special, la formatii nunta Bucuresti pentru o nunta speciala.Cum sa reusesti sa ai o nunta speciala? Iata cateva idei:

Gandeste-te la o tematica interesanta a nuntii

Tematica nuntii trebuie aleasa si in functie de invitati. Poate tie iti place marea, dar daca majoritatea invitatilor nu suporta soarele, atunci renunta. Nu pune invitatii la costuri excesive pentru o vestimentatie adecvata tematicii. In unele cazuri, decorul poate reprezenta tematica. Surprinde-i cu o tematica distractiva –poate fi un picnic intr-o padure sau muzica. Ce ziceti? Daca alegeti muzica, atunci este bine sa invitati doua formatii nunta Bucresti care sa va asigure un fundal melodios si sa va incante cu cover-uri internationale. Rochia de mireasa, aranjamentele florale, cravata mirelui pot avea note muzicale . Chiar numerele de la masa ar putea fi inlocuite cu note muzicale. 

Formatii nunta din Bucuresti pentru o nunta speciala

Elementul surpriza – formatii nunta Bucuresti profesioniste

Fiecare isi doreste sa aiba la nunta o muzica buna care sa mearga la sufletul invitatilor. De aceea, inainte de nunta, trebuie sa alegem cele mai bune formatii nunta care ne sunt recomandate sau pe care le gasim pe internet.O formatie nunta care, in mod sigur este o surpriza placuta la o nunta, este grandparty&music. Are solisti cu experienta in orice gen muzical. Pachetele de servicii pe care le ofera se pot personaliza in functie de preferintele fiecarui invitat. Muzica este diversificata. Solistii interpreteaza  muzica de petrecere, muzica populara, cover-uri romanesti sau internationale, muzica greceasca, foarte cautata la nunti, muzica usoara si chiar manele pentru cine doreste. Dupa cum se vede, diversitatea interpretarii se poate adapta la orice tematica. Este una dintre formatii nunta Bucuresti  cu un mare succes la public tocmai datorita calitatii interpretarii si a complexitatii serviciilor oferite: daca doriti, poate aduce instalatii de lumini, boxe de ultima generatie care nu deranjeaza si fum greu la dansul mirilor. 

Bugetul este negociabil, tocmai pentru ca lucreaza cu suflet si vor sa satisfaca pe toti solicitantii.

Cabina foto –un alt element original al nuntii

O nunta fara fotografii nu este nunta. Amintirile sunt imortalizate si peste ani devin marturii ale tineretii si iubirii voastre. Intr-un colt al locatiei, unde se desfasoara nunta, se poate organiza o cabina foto unde invitatii isi pot face poze distractive, le printeaza si le iau acasa. Nimic nu poate fi mai dragut si emotional, decat aceste fotografii la care te poti uita cand doresti.

Un moment artistic surpriza pentru invitati

In pauzele in care formatiile nunta nu canta, un moment surpriza este binevenit. A devenit un trend  ca in petrecerea de nunta sa fie incluse momente de balet, dans modern, sau momente umoristice. Bineinteles, facute de profesionisti. Acestea incanta pe invitati si ii tine atenti. 

Putem spune, asadar, ca o nunta originala implica tematici, elemente surpriza si formatii nunta Bucuresti profesioniste. 

 

Distribuie

Pe divaevents.ro vei gasi multe articole cu informatii utile si idei pline de inspiratie, care te vor ajuta sa-ti organizezi nunta asa cum ai visat!

Pin It