Recomandari

Firma specializata in servicii funerare in Bucuresti si Ilfov

servicii funerare bojescu

Daca vestea trista a decesului unui membru din familie te-a lovit ca un trasnet, atunci cu siguranta nu stii incotro sa o apuci. Chiar daca durerea este prea mare si nimic din ceea ce parea important pana in acel moment nu mai este la fel, trebuie sa te aduni si sa organizezi inmormantarea persoanei decedate.

Organizarea unei inmormantari presupune indeplinirea unui numar foarte mare de formalitati si de respectarea unui numar important de traditii. Pentru a putea sa organizezi totul asa cum se cuvine si in aceesi masura sa iti acorzi timpul de care ai nevoie pentru a petrece ultimele ore alaturi de trupul defunctului, o firma specializata in servicii funerare este exact ceea ce ai nevoie ca sprijin intr-un astfel de moment.

De peste 20 de ani alaturi de familiile indoliate

Desi intr-un moment precum decesul unei persoane dragi ne vine greu in a ne concentra sa cautam cele mai avantajoase servicii pentru organizarea inmormantarii, trebuie spus ca atunci cand vine vorba despre alegerea firmei de pompe funebre este important sa tinem cont de o serie de aspecte. In primul rand vorbim despre experienta in acest domeniu. Un al doilea aspect se refera la serviciile furnizate de firma respectiva.

De asemenea costurile pachetelor de servicii furnizate reprezinta un alt element foarte important de avut in vedere. Si nu in ultimul rand modalitatile de achitare a serviciilor funerare reprezinta un criteriu important pentru a alege o firma autorizata pentru servicii funerare. Una dintre firmele specializate in servicii funerare in Bucuresti si in judetul Ilfov este firma Bojescu. Inca din anul 1999 aceasta firma este alaturi de familiile care trec prin momentul dificil al unui deces.

Firma de pompe funebre Bojescu pune la dispozitia clientilor sai pachete complete pentru inmormantari sau pentru incinerari. Costurile acestor servicii funerare pot fi achitate si prin talonul de pensie al persoanei decedate, acest lucru fiind un mare avantaj.

servicii funerare

Tot ceea ce ai nevoie pentru organizarea funeraliilor

Dincolo de experienta si de conditiile avantajoase de achitare a pachetelor de servicii funerare, firma Bojescu asigura organizarea funeraliilor in cel mai mic detaliu. Astfel, de la actele pentru constatarea decesului, la actele pentru organizarea inhumarii, transportul defunctului si pana la organizarea parastasului, toate acestea se regasesc in serviciile prestate de aceasta firma specializata in servicii funerare. Vei putea beneficia si de servicii de imbalsamare si toaletare a defunctului, dar si de pregatirea aranjamentelor florale.

Pentru cei care isi doresc servicii extra, acestia pot comanda si un cos pentru biserica in care sa se regaseasca un vin, coliva si colaci, dar pot comanda si fotografii pe ceramica. De asemenea, tot aceasta firma de servicii funerare din Bucuresti asigura si organizarea de parastase. Intreaga oferta de servicii funerare puse la dispozitie de firma Bojescu si tarifele pachetelor de servicii sunt disponibile pe www.serviciifunerare.ro.

Intr-un astfel de moment dureros fiecare familie trebuie sa aiba alaturi persoanele dragi care sa fie un real sprijin. Alege sa treci peste acest moment dificil avand alaturi familia si lasa in seama unei firme autorizate organizarea funeraliilor.

Distribuie

Pe divaevents.ro vei gasi multe articole cu informatii utile si idei pline de inspiratie, care te vor ajuta sa-ti organizezi nunta asa cum ai visat!

Pin It