Advertoriale

Cum poți să porți o rochie Little Black Dress?

Black Friday

Little Black Dress este acea rochie neagră ce a devenit faimoasă în toată lumea datorită lui Coco Chanel, una dintre cele mai cunoscute și apreciate creatoare de modă din toate timpurile. Această rochie nu ar trebui să lipsească nici din garderoba ta deoarece este ușor de asortat, elegantă, senzuală și totuși sobră. În funcție de cum o accesorizezi, ea poate fi purtată atât la birou cât și la o cină romantică, alături de persoana iubită.

Little Black dress pentru o ținută casual

În zilele de primăvară sau toamnă, atunci când îți dorești o ținută potrivită pentru a ieși în oraș cu prietenele, a merge la facultate sau la birou poți opta pentru o rochie neagră, cu un decolteu discret și o lungime până deasupra genunchiului. Accesorizează ținută cu un pulover sau cu un hanorac și în funcție de vreme  poartă o pereche de teniși sau o pereche de botine. Toate aceste articole fashion cât și produsele de makeup pot fi cumpărate la preț redus de Black Friday sau vânând un cod de reducere

Little Black dress pentru o ținută office

Urmează să mergi la un interviu sau la o întâlnire cu partenerii de afaceri? Ca să fii sigură că nu greșești, poartă o rochie neagră, simplă, dreaptă, fără decolteu, până la genunchi alături de un sacou colorat. În ceea ce privește pantofii, alege un model clasic din piele, cu un toc mediu. Așa cum știi nu mai este la modă la asortezi pantofii cu geanta. Prin urmare, o pereche de pantofi negri, din piele lucioasă sau piele întoarsă te vor ajuta să ai o imagine îngrijită.

Little Black dress pentru o ținută de petrecere

Vestea bună este că era o neagră este perfectă chiar și pentru o ieșire în club sau pentru o petrecere. Cum poți alege un model mai scurt de asupra genunchiului. Important este cum îl accesorizezi. Pantofii cu toc sunt un must have în această situație. De asemenea,  poți purta o pereche de cercei mai lungi sau brățări colorate. Machiajul joacă și el un rol important.

Ținând cont de toate aceste aspecte, putem spune că rochia neagră este asul din mânecă al oricărei femei. Aceeași rochie, accesorizată diferit te poate salva în multe situații. Fie că alegi să o cumperi la preț întreg sau să folosești coduri de reducere, ea nu trebuie să lipsească nici din șifonierul tău.

 

Write A Comment

Pin It