Nunta mea

Cum evit sa ma impiedic de rochia de mireasa?

Cum evit sa ma impiedic de rochia de mireasa

Cand isi cumpara o rochie de mireasa stil printesa cu multe de straturi de tul si destul de grea, putine mirese isi dau seama cat de dificil va fi sa stapaneaca pe tot parcursul zilei si a serii atat de mult volum. Desi croielile dramatice sunt extrem de frumoase la o rochie de mireasa, nu trebuie sa ignoram unul dintre riscurile pe care acestea le implica- sa te impiedici de ea in timp ce mergi sau dansezi. Stai linistita! Pentru toate lucrurile exista o solutie!

Si iata care este solutia acestei dileme:

Nu-ti mai face atatea griji in privinta faptului ca vei calca pe rochia ta de mireasa. Desi rochia stil printesa este foarte ampla si voluminoasa, nu trebuie sa fie si exagerat de lunga. In partea din fata, ar trebui ca tivul fustei doar sa atinga usor varful pantofilor tai. De aceea designerii ne sfatuiesc sa nu ne incapatanam sa lasam ca rochia sa mature podeaua.

Acest lucru te va ingreuna foarte tare. Va trebui efectiv sa cari dupa tine intreaga greutate a rochiei si din cand in cand sa te mai si impiedici de ea. Iar daca trena este problema atunci cauta o croitoreasa buna si cere-i sa-ti adauge un sistem de prindere rezistent si estetic prin care sa ridici trena la acelasi nivel cu restul rochiei in timp ce dansezi, mergi sau esti furata. Sa nu uitam cat de solicitant este momentul in care se fura mireasa.

Una dintre cele mai mari provocari ale unei rochii de mireasa ample este crinolina. Daca vei exagera cu dimensiunile si numarul de cercuri ale crinolinei atunci va fi ca si cum “ti-ai baga singura bete in roate”. Stim ca daca adaugi o crinolina cat mai generoasa vei obtine un look mai spectaculos, dramatic si o talie mai subtire, insa in acelasi timp vei face ca rochia de mireasa sa fie mai grea, incomoda si neplacuta.

Raspunsul este sa optezi pentru un material mai moale, usor si cu un aspect mai natural, cum ar fi tull-ul. Astfel, pe langa faptul ca rochia de mireasa va avea mai putin volum, va fi mult mai confortabila si mai usor de purtat. Te vei putea misca libera, tot ringul de dans va fi al tau, iar fericirea si naturaletea ta vor face o impresie mult mai puternica asupra tuturor.

Distribuie

Pe divaevents.ro vei gasi multe articole cu informatii utile si idei pline de inspiratie, care te vor ajuta sa-ti organizezi nunta asa cum ai visat!

Write A Comment

Pin It