Advertoriale

Cele mai bune pijamale de damă pentru sezonul cald

Te trezești deseori transpirată sau nu poți dormi din cauza că te încălzești ușor în timpul nopții? Atunci cu siguranță te gândești cu groază la nopțile călduroase de vară, când toate acestea se vor intensifica. Ți-a trecut prin cap că se poate să ai parte de nopți mai confortabile și liniștite cu pijamale de damă ce au materiale și design-uri potrivite.

De cele mai multe ori, modelul pijamalelor alese nu este întotdeauna cel mai potrivit. Materialul, în special, joacă un rol important în felul în care ne simțim pe parcursul nopții. Dacă ești genul de persoană ce se încălzește ușor, ai nevoie de pijamale de damă ce îndepărtează eficient căldura și umezeala de pe suprafața pielii.

Cele mai bune pijamale de damă pentru sezonul cald

Așadar, fie că obișnuiești să te trezești toată transpirată noaptea sau pur și simplu vrei să te asiguri că nopțile îți vor fi mai confortabile pe timpul verii, e o idee bună să afli ce fel de pijamale te pot ajuta să rămâi uscată și răcoroasă atunci când dormi.

  • Alege fibre naturale, respirabile și plăcute pe piele

În primul rând, trebuie să știi că materialele din care pijamalele sunt făcute joacă un rol important. Alegerea fibrelor naturale, cum ar fi bumbacul sau bambusul, ajută mult în reducerea temperaturii la nivelul pielii, permițând o mai bună circulație a aerului. De asemenea, sunt eficiente în îndepărtarea umezelii, ceea ce va spori considerabil confortul din timpul nopții.

Pe lângă materiale, și croiala pijamalelor poate avea un impact pozitiv asupra somnului din timpul nopții. Croielile lejere, mânecile scurte și taliile elastice sunt cele mai indicate atunci când dorești să te aerisești bine noaptea și să te bucuri de un somn odihnitor.

  • Pijamale de damă din două piese cu mânecă scurtă

Una din cele mai bune opțiuni, pentru nopțile călduroase, sunt pijamalele de damă din două piese. Dacă setul are bluză cu mânecă scurtă și pantaloni cu talie elastică, e și mai bine. Așa cum am menționat și mai devreme, e important nu doar să te simți comod într-o pijama, ci și să permiți pielii să primească aer cât mai mult pe timpul nopții.

Din acest motiv, pijamalele cu mâneci scurte sunt mult mai indicate persoanelor care obișnuiesc să transpire mult pe timpul nopții. Dacă te încălzești ușor noaptea, nu e cazul să te acoperi mai mult decât e necesar, pentru a putea să-ți reglezi mai ușor temperatura.

  • Bluze de pijamale cu nasturi

Deși o pijama cu o bluză lejeră e de mare ajutor, dacă design-ul include și nasturi, e și mai bine. Bluzele de pijama cu nasturi permit o aerisire mai bună, din moment ce materialul nu este făcut dintr-o singură bucată. Având în vedere că deschiderea este în zona pieptului, va fi mai ușor să te răcorești și să simți că respiri mai bine atunci când dormi. Dacă nu ai încă un set de pijamale de damă cu nasturi, ar fi o idee bună să încerci și un astfel de model.

  • Cămăși de noapte fără mâneci din fibre naturale

Cămășile de noapte sunt și ele o alegere bună pe timpul verii, mai ales dacă este un model de cămașă de noapte fără mâneci. Desigur, alegerea materialului potrivit este, de asemenea, un aspect important. Din nou, alege fibre naturale, precum bumbac 100% sau bambus. Bambusul este, de obicei, mai scump, dar este și mai eficient în a îndepărta umezeala de pe piele, evitând astfel supraîncălzirea și disconfortul.

Cele mai bune pijamale de damă pentru sezonul cald

Un somn odihnitor îți setează întreaga dispoziție și energie pentru următoarea zi, din acest motiv e indicat să iei toate măsurile pentru a dormi cât mai bine noaptea. Asta înseamnă și să investești în pijamale de damă de calitate. Chiar dacă vei cheltui mai mult, pijamalele de calitate nu își vor pierde proprietățile timp îndelungat, iar asta înseamnă că nu va mai fi nevoie să cumperi, prea curând, pijamale noi.

Write A Comment

Pin It