Recomandari

Ce trebuie sa stii despre albirea dintilor?

Ce trebuie sa stii despre albirea dintilor?

Un zambet stralucitor si frumos poate face diferenta in aspectul tau si este primul lucru pe care oamenii il observa la tine cand intri in contact cu ei. Din pacate, insa, dintii isi pierd usor stralucirea, se ingalbenesc in mod natural din cauza uzurii si anumitor probleme medicale, iar unele obiceiuri precum fumatul si consumul alimentelor colorate pot grabi procesul. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa ramai cu dinti galbeni sau patati pentru tot restul vietii. Datorita albirii profesionale efectuate de catre un medic stomatolog, poti obtine zambetul stralucitor pe care il doresti. De asemenea, poti obtine dinti albi cu ajutorul unor fatete dentare, insa albirea este intotdeauna o prima optiune.

Iata cateva lucruri pe care trebuie sa le stii despre albirea dintilor:

Nu este pentru toata lumea.

Albirea profesionala a dintilor in cabinetul stomatologului este cea mai buna metoda de albire a dintilor, oferind rezultate de cea mai inalta calitate. Inainte de procedura de albire, majoritatea medicilor stomatologi vor efectua o consultatie pentru a discuta despre istoricul stomatologic al pacientului pe care il au in fata, starea generala de sanatate si obiectivele legate de aspectul dintilor. Aceasta consultatie este importanta pentru a discuta orice problema dentara, deoarece multe probleme ale dintilor si gingiilor vor trebui abordate inainte de albire. In general, copiii mai mici de 16 ani, persoanele care sunt sub tratament ortodontic si pacientele gravide sau care alapteaza nu sunt potrivite procedurii de albire dentara profesionala.

Exista mai multe optiuni de albire a dintilor.

In farmacii si in magazinele online poti gasi o varietate de tratamente ce promit albirea dintilor in doar cateva sedinte. Cu toate acestea, multe dintre acestea nu sunt sigure pentru sanatatea dintilor intrucat le poate produce o sensibilitate ridicata. De aceea, este recomandam ca albirea dintilor sa fie efectuata doar de catre un medic stomatolog specialist.

Este sigura.

Procedurile de albire profesionala a dintilor folosesc, in diverse procente, peroxid de hidrogen. Aceste tipuri de compusi de peroxid de hidrogen sunt folosite, in mod regulat, intr-o varietate de tratamente stomatologice si exista de ani buni; exista dovezi stiintifice puternice conform carora acesti compusi si tratamentul de albire dentara profesionala sunt foarte sigure.

Nu toti pacientii au parte de aceleasi rezultate.

Exista o multime de factori care pot influenta rezultatul unei albiri dentare. Unii oameni au smaltul dintilor mai sanatos, iar altii au diverse pete care nu pot fi estompate prin procedura de albire. Prin urmare, rezultatele nu sunt aceleasi pentru toti pacientii.

Distribuie

Write A Comment

Pin It