Recomandari

Care este numarul ideal de invitati la nunta?

Care este numarul ideal de invitati la nunta?

Nunta este momentul mult asteptat de fiecare cuplu de miri care doreste sa isi uneasca destinele. Atunci cand incepi pregatirile pentru nunta, printre primele aspecte la care te gandesti trebuie sa fie alegerea locatiei pentru petrecerea de nunta. Si aceasta locatie trebuie sa fie aleasa in functie de numarul de invitati, pentru a te asigura ca toti cei care vor alege sa raspunda afirmativ invitatiei vor avea loc la nunta voastra.

Insa care este numarul ideal de invitati la o nunta? Parerile sunt impartite atunci cand vine vorba despre persoanele care trebuie sa se regasesca pe lista de invitati la cel mai important eveniment din viata unui cuplu. Astfel, daca unii miri considera absolut obligatoriu ca lista de invitati sa includa toate neamurile si toti prietenii de familie, colegii de munca sau vecinii din bloc sau de pe strada, exista si cupluri de viitori miri care considera ca invitatii care trebuie sa se regasesca pe lista pentru acest eveniment sunt doar acele persoane cu care rezoneaza.

Atmosfera conteaza

Pana la urma numarul ideal de invitati la nunta este cel pe care mirii considera ca fiind cel mai potrivit pentru a avea nunta la care au visat dintotdeauna. Daca nu tii neaparat la ceea ce spun cei din familie si cunoscutii, atunci poti opta fara probleme pentru a invita la nunta ta doar membrii apropiati din familie si cei mai buni prieteni. In acest fel ai certitudinea ca atmosfera la nunta va fi una foarte relaxata si foarte prietenoasa, iar toata lumea se va simti ca intr-o familie.

Pe de alta parte, daca simti ca obligatiile fata de familia largita sau fata de anumiti cunoscuti nu pot fi trecute cu vederea atunci cand alcatuiesti lista cu invitatii pentru nunta, atunci va trebui sa ai in vedere si faptul ca vei avea nevoie de o locatie mult mai incapatoare pentru nunta. Iar atmosfera va fi una mai oficiala si poate mai putin relaxata prin prisma faptului ca persoane foarte diferite nu au cum sa rezoneze foarte bine una cu alta, chiar daca vorbim despre o atmosfera de petrecere.

Indiferent cum ar fi, tine cont ca nunta este evenimentul tau si al partenerului tau. Prin urmare, lista de invitati trebuie sa fie atat de lunga incat sa organizezi nunta la care ati visat dintotdeauna. Nici mai mult, nici mai putin. Distractie sa aveti la nunta si casa de piatra!

Distribuie

Pe divaevents.ro vei gasi multe articole cu informatii utile si idei pline de inspiratie, care te vor ajuta sa-ti organizezi nunta asa cum ai visat!

Pin It