Recomandari

Uita de pilozitatea nedorita cu ajutorul epilarii definitive

Atunci cand parul nedorit in anumite zone ale corpului este cea mai mare provocare cu care te confrunti, epilarea definitiva s-ar putea dovedi a fi cea mai eficienta solutie. Epilarea definitiva te poate ajuta sa te bucuri de pielea fina si delicata pe care ti-o doresti zi de zi. Indepartarea pilozitatii nedorite este deopotriva o metoda de a avea grija de aspectul estetic, dar si o metoda de a acorda atentie igienei.

Epilarea definitiva este o metoda de indepartare a parului nedorit din diverse zone ale corpului foarte eficiente, cu rezultate pe termen lung si care presupune un disconfort minim. Pentru cele mai bune rezultate in privinta tratamentelor de epilare definitiva Pitesti poti sa apelezi cu incredere la un salon de cosmetica si ingrijire corporala.

Aspecte legate de epilarea definitiva

Pentru persoanele care pana acum nu au apelat la epilarea definitiva pentru a scapa de parul nedorit de pe corp, trebuie subliniat faptul ca aceasta metoda foloseste tehnologia laser pe baza de lumina intens pulsata (IPL) pentru a distruge foliculii firelor de par. Lumina aceasta este transmisa inspre radacina firelor de par prin intermediul melaninei regasite la nivelul firelor de par, lumina transformata ulterior in caldura. Caldura respectiva arde radacinile firelor de par si urmeaza apoi caderea firelor de par supuse tratamentului.

Desi pentru un tratament complet de epilare definitiva Pitesti este nevoie de la 8 pana la 12 sedinte, trebuie spus ca rata de succes a tratamentelor de epilare definitiva este una foarte buna. Astfel inca de la prima sedinta aproximativ 30% din firele de par supuse luminii laser vor cadea in cateva zile de la aplicarea tratamentului.

Numarul de sedinte pana cand se va considera incheiat tratamentul de epilare definitiva variaza in functie de grosimea firelor de par a pacientului, de culoarea firelor de par, de culoarea pielii, si nu in ultimul rand de respectarea indicatiilor primite de la personalul care se ocupa de efectuarea sedintelor de epilare definitiva.

Epilarea definitiva se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor, si poate sa vizeze toate zonele corpului de unde se doreste indepartarea parului nedorit. Cu toate acestea, trebuie spus ca acest tratament de epilare definitiva Pitesti nu este aplicat in zona scalpului, a ochilor si a urechilor, iar in cazul barbatilor nici in zona intima. Pentru toate procedurile specifice epilarii definitive sunt folosite echipamente profesionale si certificate.

Tratamente de epilare definitiva Pitesti

Cu toate ca poti sa investesti intr-un aparat cu IPL pentru a te ocupa pe cont propriu de epilarea definitiva, trebuie spus ca rezultatele si confortul oferite de saloanele de infrumusetare nu se pot compara cu epilarea efectuata acasa. Prin urmare, daca iti doresti sa scapi definitiv de problema pilozitatii nedorite prin urmarea tratamentelor de epilare definitiva Pitesti, atunci poti sa ai in vedere salonul de cosmetica Routine Beauty Center.In cadrul acestui salon de cosmetica vei regasi personal specializat si calificat pentru folosirea echipamentelor destinate epilarii definitive, dar si un cadru profesional destinat pentru astfel de sedinte de ingrijire corporala intr-un spatiu unde domneste igiena.

Distribuie
Pin It