Formatii nunta

Full Events Brasov – Mai mult decat muzica pentru nunta

Full Events Brasov - Mai mult decat muzica pentru nunta

Cu sediul in Brasov, Full Events este o societate care activeaza oficial  in domeniul evenimentelor private din anul 2014. Este un concept care a luat nastere din dorinta de oferi oamenilor experiente complete si pentru a-i ajuta sa elimine din stresul organizatoric. In acest sens, consultantii firmei, sunt alaturi de beneficiar in tot procesul de organizare a unui eveniment.

Serviciile Full Events cuprind partea de muzica asigurata de Dj, solist pentru muzica live sau ambele. In afara de asta, firma dispune de mai multe sisteme de sonorizare si lumini capabile sa satisfaca orice cerinte. Echipamentele sunt scalabile si livreaza calitate atat pentru o petrecere mica cum ar fi un botez pana la evenimente mari tip nunta sau corporate unde numarul participantilor este mare iar calitatea este absolut necesara. Pe langa acestea firma dispune de lumini arhitecturale pentru decorarea salii si fum greu pentru dansul mirilor.

Cea mai buna oferta pentru nunti:

Pentru nunti, cel mai bun pachet se refera la toate serviciile pe care le oferim si contine Dj si solist pentru partea muzicala, schela cu lumini pentru ringul de dans, lumini arhitecturale pentru decorarea salii, fum greu pentru dansul mirilor dar si gheata carbonica pentru paharele de sampanie unde se doreste aceast serviciu. Abordam fara probleme orice gen muzical din orice zona a tarii cu conditia mentinerii unei linii adecvate momentului.

Full Events Brasov - Mai mult decat muzica pentru nunta

Pentru implementarea corecta a acestor servicii, mirii vor beneficia de consiliere gratuita, pentru gasirea solutilor optime. Acest lucru este valabil atat pentru partea muzicala cat si pentru celelalte servicii, ambientul fiind de asemenea un element esential pentru realizarea unei petreceri reusite. Show-ul de lumini este controlat de un tehnician al firmei iar culorile pentru decorarea salii se aleg in functie de flori, huse de scaune si alte accesorii impreuna cu beneficiarul.

Calitate maxima pentru band-uri:

Fiind o societate orientata catre calitate si nu neaparat pe cantitate, pentru formatii de muzica usoara unde claritatea sunetului primeaza, firma dispune de o linie de sonorizare marca L’-Acoustics formata din 2 basi dubli ks28, patru sateliti Arcs Focus si 2 Arcs Wide si amplificate de o putere LA 12X,  care impreuna cu mixerul Yamaha Tf-3 reprezinta un set ideal unde cerintele sunt fidelitatea si puterea de acoperire. De asemenea sistemul vine insotit de toate accesoriile necesare.

Societatea Full Events este difinita prin seriozitate si flexibilitate. Aceste caracteristici sunt necesare pentru realizarea unui moment unicat si incarcat de emotie.

Full Events – We provide memories.

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta aici: https://fullevents.ro.

 

 

Comments are closed.

Pin It