Advertoriale

Epilarea definitiva si eficienta acestor tratamente cosmetice

Epilarea definitiva si eficienta acestor tratamente cosmeticeNumarul persoanelor care se preocupa constant de aspectul fizic si de ingrijirea corporala este in crestere atat in randul femeilor, cat si in randul barbatilor. Prin urmare nu este de mirare faptul ca tot mai multa lume este in cautarea diferitelor metode de indepartare a pilozitatii nedorite de la nivelul corpului. Indiferent daca vorbim despre persoanele care isi doresc sa nu mai aiba grija parului nedorit de pe corp pentru anumite perioade din an sau daca vorbim despre persoanele care si-ar dori ca zi de zi sa se bucure de o piele fina, delicata, tratamentele de epilare definitiva Bucuresti se pot dovedi a fi alegerea cea mai potrivita.

Cat sunt de eficiente tratamentele de epilare definitiva?

Epilarea definitiva este acel procedeu care foloseste o lumina laser numita lumina intens pulsata (sau IPL) pentru a indeparta definitiv firele de par din diferite zone ale corpului. Firele de par sunt indepartate in urma arderii radacinii. Pentru acest lucru se foloseste lumina laserului care este absorbita de melanina firelor de par si conduse inspre radacina. In urma acestui proces lumina este transformata in caldura si aceasta arde firele de par de la radacina. In consecinta firele de par respective vor cadea in urmatoarele cateva zile de la sedintele tratamentului.

Inca de la prima sedinta de epilare definitiva Bucuresti vei putea observa rezultate prin faptul ca o treime din pilozitatea din diferitele zone ale corpului va disparea in cel mult 2 saptamani dupa sedinta respectiva. Sedintele de epilare definitiva variaza in functie de anumiti parametri, si anume in functie de grosimea firelor de par, culoarea firelor de par, dar si in functie de culoarea tenului. Tocmai de aceea nu exista un numar fix de astfel de sedinte, insa de cele mai multe ori vorbim de 8-12 sedinte de tratamente de epilare definitiva.

In urma tratamentului initial de 8-12 sedinte, sedinte efectuate la un interval de cca. 4-6 saptamani, este nevoie de urmarea unor sedinte de intretinere a epilarii definitive. Aici vorbim despre 1-2 sedinte pe an. Practic in urma tratamentului initial firele de par supuse tratamentului au fost indepartate. Insa organismul uman se regenereaza permanent, iar acest lucru vizeaza inclusiv regenerarea firelor de par prin formarea de noi foliculi de par. Acesti foliculi nefiind supusi tratamentului intial, trebuie sa fie vizati de sedintele de intretinere.

Merita a fi mentionat faptul ca in urma tratamentului initial de epilare definitiva firele de par care vor creste vor fi mult mai subtiri, mai slab colorate si vor avea predominant aspectul de puf. Iar in urma sedintelor de intretinere, acestea vor cadea in cateva zile de la efectuarea tratamentului.

Bucura-te de avantajele epilarii definitive

Daca pana acum nu ai apelat la tratamentele de epilare definitiva Bucuresti, trebuie sa stii ca acestea ofera anumite avantaje. In primul rand vorbim despre faptul ca te vei putea bucura de o piele delicata zi de zi dupa 8-10 luni de sedinte periodice ale acestui tratament. Un alt avantaj il reprezinta faptul ca vei face o economie importanta de timp si de bani. Costurile pe termen lung cu epilarea clasica sunt mult mai mari fata de costurile cu tratamentele de epilare definitiva. Epilarea definitiva inseamna costuri mari initial, dar ulterior sedintele de intretinere sunt foarte rare si vor amortiza costurile initiale.

Economia de timp se datoreaza faptului ca dupa sedintele intiale nu vei mai avea nevoie sa iti faci griji cu privire la indepartarea pilozitatii nedorite la fel de frecvent precum in cazul metodelor de epilare clasica. Iar acest lucru vine ca urmare a faptului ca rezultatele epilarii definitive sunt de lunga durata. Pentru a te bucura de aceste avantaje, nu iti ramane decat sa apelezi la un salon de infrumusetare care ofera servicii de epilare definitiva Bucuresti.

Comments are closed.

Pin It