Advertoriale

Chiuveta de bucatarie si importanta ei

O bucatarie are nevoie nu doar de un mobiler adecvat, creat pe cat posibil in functie de necesitatile fiecaruia, ci si de electrocasnice si o chiuveta pe masura. Chiuveta este aproape cel mai utilizat obiect dintr-o bucatarie si asta datorita frecventei cu care noi spalam vasele, imediat dupa ce servim masa. O chiuveta prea mica, ne va incomoda in timpul spalarii; o chiuveta dintr-un material slab calitativ se va sterge greu si plus de asta, in timp, va capata un aspect deloc placut. Asa ca, ce tip de chiuveta sa alegi pentru a te bucura de ea la maxim, fara sa o schimbi des? Cu ajutorul produselor de calitate, baia ta va fi perfecta.

Cum clasifici chiuvetele de bucatarie?

Dand lumina acestui subiect, vom spune cachiuvetele de bucatarie pot fi clasificate fundamental, in functie de material si in functie de instalarea acestuia si desigur, in functie de culori si forme. Pentru a alege bine, trebuie mai intai sa ne uitam la tipul de material. Alege atat din punct de vedere estetic, cat si pentru caracteristicile pe care ni le ofera si nevoile pe care le avem.

Chiuveta din inox

Pe laguna.ro gasesti multiple modele de chiuvete din inox, acest material se sterge rapid si ofera un aspect frumos incaperii. Alege o chiuveta incapatoare, in functie de spatiul pe care il ai la dispozitie. Marea majoritate a chiuvetatelor au o dimensiune standard, dar de asemenea poti gasi si modele de dimensiuni mai mari cu una sau doua cuve disponibile. Cele cu doua cuve sunt folosite de obicei intr-o bucatarie mai mare, care ofera spatiu mai larg.

Pentru inceput, vom spune ca neutralitatea chiuvetei din inox se combina perfect cu toate elementele bucatariei. Ele au avantajul ca sunt foarte rezistente si elegante. Putem alege mai multe modele, cu o cuva single sau cu doua. In timp ce inoxul este materialul vedeta al chiuvetelor, exista si alte tipuri de materiale, cum ar fi rasinile.

Chiuvetele din rasina

Acestea ofera o gama larga de culori si permit un decor de bucatarie mai dinamic. Are o textura foarte moale si ofera curatenie absoluta. In acelasi timp, este un material foarte rezistent la zgarieturile de suprafata. Rezista la impacturi si temperaturi ridicate.

Instalarea chiuvetei

Cea mai comuna instalare a chiuvetelor de bucatarie este chiuveta incastrata in mobilier; chiuveta de bucatarie este pozitionata pe blat si fixata cu capse.. Pe de alta parte, poti opta si pentru modele de chiuvete care pot fi integrate la culoare, adica la culoare cu blatul. Fara a fi spalate, dar la un nivel similar, ai putea folosi, de asemenea, soclu. Astfel, poti obtine o suprafata complet neteda si continua a blatului. Un finisaj elegant si discret.

Vrei sa iti renovezi bucataria? Vrei sa te bucuri de o chiuveta la un pret bun dar care sa ofere si multiple beneficii? Vrei sa o folosesti multi ani, fara ca aceasta sa se deterioreze rapid? Alege cu incredere o baterie de bucatarie de pe laguna.ro si cu siguranta vei fi multumit de decizie!

Comments are closed.

Pin It